social fb social inst social yt

mylostentes

Έγινε το μπαμ με Πετρογκολ στον Εθνικό

Έγινε το μπαμ με Πετρογκολ στον Εθνικό

Το πρωί της Παρασκευής επισημοποιήθηκε η είσοδος του Ηλία Αρμόδωρου στον Εθνικό Πειραια και πριν από λίγο ολοκληρώθηκε ακόμη ένα μπαμ.

Συγκεκριμένα, αποκλειστικές πληροφορίες του soccerlive.gr αναφέρουν ότι στην ιστορική ομάδα έκλεισε ο Αντώνης Πετρόπουλος. 

Ο Πετρογκολ τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες του συλλόγου και είπε το ναι ώστε να αγωνίζεται από εδώ και στο εξής με την κυανόλευκη φανέλα.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός που έχει θητεύσει σε ομάδες Superleague μετρώντας παράλληλα και συμμετοχές σε επίπεδο Champions League, βρέθηκε στα γραφεία του ιστορικού Εθνικού και έδωσε τα χέρια με τον Ηλία Αρμόδωρο.

Ο Πετρόπουλος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Εθνικό στην προσπάθεια που θα κάνει για να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ενδεικτικό της κλάσης του Πετρογκολ αποτελεί το γεγονός ότι πέρυσι βρέθηκε στον Ασπρόπυργο και από τον -8 η ομάδα της Δυτικής Αττικής πανηγύρισε νταμπλ.

Ο Πετρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως ερασιτέχνης από την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, από όπου αποκτήθηκε στη συνέχεια από το Αιγάλεω. Όταν προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου το 2004, για να πάρει χρόνο συμμετοχής παραχωρήθηκε ως δανεικός, στο Κερατσίνι και στο Χαϊδάρι, το 2005 και το 2006 αντίστοιχα. Την περίοδο 2006-07 αγωνίστηκε βασικός για το Αιγάλεω και προσέλκυσε το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων με τις καλές του εμφανίσεις.

Έτσι κατέληξε στον Παναθηναϊκό ενώ δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από ΑΕΚ, Απόλλωνα Σμύρνης, Καλλονή, Μπάρι, Δόξα Δράμας και Ασπρόπυργο. Μέχρι πρότινος ο Πετροπουλος άνηκε στο δυναμικό του Αιγάλεω


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35