social fb social inst social yt

mylostentes

Τέλος ο Ντούμπερετ από το Μοσχάτο-Αποθέωση ποδοσφαιριστή προς την ομάδα

Τέλος ο Ντούμπερετ από το Μοσχάτο-Αποθέωση ποδοσφαιριστή προς την ομάδα

Μπορεί στην ΑΕ Μοσχάτου η σημερινή ημέρα να ήταν σημαντική αφού συνεχίστηκε ο... χορός των μεταγραφών με την απόκτηση του Μισέλ Μπιλίμπασι, παρ' όλα αυτά, στις τάξεις των πρασίνων σημειώθηκε και μια αποχώρηση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Χριστόφορος Ντούμπερετ, που αποτέλεσε έναν πραγματικό ογκόλιθο στην αμυντική γραμμή των πρασίνων δεν θα συνεχίσει να προπονείται υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπάθα.Ο ικανότατος άσος που μετακινήθηκε φέτος το καλοκαίρι στο Μοσχάτο ήταν ένας πραγματικός εξολοθρευτής για τους αντίπαλους επιθετικούς, παρ' όλα αυτά επαγγελματικοί λόγοι τον αναγκάζουν να αποχαιρετήσει τους νεοφώτιστους.Μάλιστα, στη δήλωση που παραχώρησε ο ίδιος στο soccerlive.gr τόνισε
"Επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην ΑΕ Μοσχάτου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πέρασα 6 υπέροχους μήνες κάνοντας μόνο φιλους. Ήταν όλα άψογα και στη συνεργασία που είχα με τους συμπαίκτες μου τον προπονητή κύριο Σπάθα και με τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας κυρίους Φαναρίτη και Γκούμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και κυρίως στον γενικό αρχηγό, Κώστα Ανδρακάκο για τη στήριξη του. Ελπίζω η ομάδα να πετύχει το στόχο της που δεν είναι αλλος απο την ανοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35