social fb social inst social yt

mylostentes

Βούλιαξε... τον Ηλυσιακό ο Πανθηραϊκός

Βούλιαξε... τον Ηλυσιακό ο Πανθηραϊκός

Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει από τις 8 Δεκεμβρίου έδωσε ο Πανθηραϊκός καθώς επικράτησε με 0-1 στου Ζωγράφου του Ηλυσιακού, ξεπερνώντας το Μοσχάτο στην κατάταξη μετά την ήττα του από την Κηφισιά φτάνοντας πλέον στην 4η θέση.

Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαίακη βρήκε το τρόπο να πετύχει το πολυπόθητο γκολ στο 54' με κεφαλιά του Κόντι βουλιάζοντας περισσότερο τους κιτρινόμαυρους που πλέον η κατάσταση όσον αφορά την σωτήρια δειχνει αρκετά δύσκολη.

Το ματς είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες με τον Πανθηραϊκό να προηγείται στο 54' και στη συνέχεια να κρατάει αυτό το σκορ υπέρ του. 

10' Ο Χύσα βγήκε επικίνδυνα , με τον Κοντοπίδη να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή προτού ο παίκτης σουτάρει.

18' Ο Μενδρινός μπήκε από δεξιά στην περιοχή αλλά το γύρισμα στο σημείο του πέναλτι δεν βρήκε συμπαίκτη

20' Ο Ταβάρες έπιασε μία κεφαλιά, αλλά αυτή κατέληξε στην αγκαλιά του Ζωντού

32 Σουτ του Βαλαβανόπουλου, με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Κοντοπίδης.

54 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ. Ο Κόντι με κεφαλιά νικάει τον Κοντοπίδη κάνοντας το 0-1. 

74' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ. Σουτ του Ταβάρες η μπάλα βρίσκει ο Ζωντός απορκούει και στέλνει τη μπάλα παράλληλα στο δοκάρι.

78' Σουτ Μπουσάι άουτ. 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κοντοπίδης, Ζουμπουλάκης (38' λ.τρ. Γιαβρούδης), Καμβύσης, Σαμιώτης, Μπίρης, Αμανατίδης, Κότσι, Μπουσάι, Ταβάρες, Μενδρινός, Νομικός.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Τσόπελας, Φουάσης, Λούκα, Μπιρμπίλη, Παπασάββας, Ντούνιας, Παληγεώργος (76' Αντωνιάδης), Κόντη (73' Λαμπρόπουλος), Χούσα (58' Σέιτι), Βαλαβανόπουλος (82' Μαναριώτης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35