social fb social inst social yt

mylostentes

ΑΕΜ: «Η εντολή είναι ξεκάθαρη: Τελειώστε το Μοσχάτο»

ΑΕΜ: «Η εντολή είναι ξεκάθαρη: Τελειώστε το Μοσχάτο»

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΑΕ Μοσχάτου εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία.

Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα της Θύελλας Καμαρίου, η διαιτησία βάλει κατά της ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι η εντολή που έχει δοθεί είναι η εξής: «Τελείωστε το Μοσχάτο».

Παράλληλα εστιάζει στις φάσεις που διαμαρτύρεται ενώ ζητάει την εξαίρεση της τριάδας των Ατσικνούδα, Κακάνη (Ανατολικής Αττικής) και Αλεξοπούλου (Ανατολικής Αττικής).

Το κειμενο

«Πραγματικά αρχίζουμε και μετανοιώνουμε για το "λάθος" που κάναμε να αμφισβητήσουμε τα σαφώς προκαθορισμένα δεδομένα στον όμιλό μας.

Μετά το μάτς στο Καμάρι (ας το τοποθετήσουμε χρονικά...έστω) και την μεγαλειώδη αντρίκια νίκη μας βιώνουμε εξωπραγματικές καταστάσεις....

Με Καλλιθέα, Πανθηραικό και σήμερα Κηφισιά η διαιτησία έδειξε πως μας αντιμετωπίζει πραγματικά εχθρικά με επιστημονικό τρόπο... Απανωτά και χωρίς αναβολή... Η εντολή είναι ξεκάθαρη... τελειώστε το Μοσχάτο...

Τους εντολοδόχους.τους είδαμε.τους εντολείς τους υποψιαζόμαστε τα αποτελεσματα γνωστά...

Στο σημερινό αγώνα με την Κηφισιά οι αποφάσεις του διαιτητή, ξεσήκωσαν τους πάντες.

Η φάση με το οφσάιντ της Κηφισιάς που δε δόθηκε ο πολύ σκληρός τραυματισμός στη μύτη του Κατίδη, που τον έστειλε στο νοσοκομείο, έπειτα από αγκωνιά στα πρώτα λεπτά του Α ημιχρόνου,το πολύ σκληρό (ξεπερνώντας το αντιαθλητικό) παίξιμο των παιχτών της Κηφισιάς που πέρασε απαρατήρητο από τη διαιτησία, αφού ακόμα και στον πολύ σκληρό τραυματισμό του παίχτη του Μοσχάτου δεν υπήρξε ούτε καν κάρτα.... 4 κάρτες.χαρίστηκαν μόνο στον Μπέλερη.

Η ομάδα μας διαμαρτύρεται έντονα για τη φάση του μοναδικού γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αφού έγινε ξεκάθαρο τριπλό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα, ενώ δε δόθηκε και καθαρό πέναλντι υπέρ του Μοσχάτου στα τελευταία λεπτά του αγώνα, που πιθανότατα να έκρινε το αποτέλεσμα.

Παρακαλούμε την ΕΠΟ.και την ΚΕΔ να μας προστατεύσουν και να διαφυλαξουν το προιόν τους... το κύρος του πρωτάθληματος.

Ζητάμε πολύ ευγενικά στους 3 διαιτητες του σημερινού παιχνιδιού να αυτοεξαιρεθούν εφεξής από όλα τα ματς της ΑΕΜ.καθώς είναι ανεπιθύμητοι στο Μοσχάτο.

Συγχαρητήρια στην Κηφισιά είναι.μια πολύ καλή ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Είναι σίγουρο ότι δεν είναι αυτοί οι αποδέκτες της ανακοίνωσής μας.

Ο σκηνοθέτης είναι άλλος....

Καλό βράδυ ποδόσφαιρο σκεπαστείτε με την κουβερτούλα σας και κοιμηθείτε ήσυχα».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35