social fb social inst social yt

mylostentes

Παλικάρι ο Ερμής απέκλεισε το Μοσχάτο και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Παλικάρι ο Ερμής απέκλεισε το Μοσχάτο και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Παλικάρι ήταν ο Ερμής Κορυδαλλού στο Μοσχάτο καθώς κατάφερε να υπερασπιστεί το 3-2 του α' αγώνα και να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Πειραιά μετά το 0-0 που σημείωσε με την ΑΕΜ.

Το συγκρότημα του Σταύρου Τζαναβάρα, που παρατάχθηκε με μοναδικό στόχο τη νίκη κάτι που το απέδειξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση δείχνοντας ότι στόχος αποτελεί η ομάδα να είναι ανταγωνιστική μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, οι νεοφώτιστοι στην Γ' Εθνική σε αρκετές περιπτώσεις θα μπορούσαν να είχαν κλειδώσει την πρόκριση αφού δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες όμως δεν τα κατάφεραν ,χωρίς να το πληρώσουν ζητώντας πέναλτι πέναλτι στο 21 σε μαρκάρισμα του Θεοδοσίου, ενω είχαν και δοκάρι με σουτ του Βύρη στο 34.Από την άλλη το Μοσχάτο εκτός από τον Ερμή είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Κατίδη (τραυματίας), Ζελέκου (άρρωστος), Πασαλίδης (προσωπικό πρόβλημα) αλλά και τον τραυματισμό του Κορνελάτου που παρουσιάστηκε. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι πράσινοι να παραμείνουν εκτός θεσμού και χωρίς νίκη το 2020, επιβεβαιώνοντας την περίοδο παρατεταμένης καμπής που διανύουν.Στο 79' μάλιστα έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Πουλάκη. Παρ' όλα αυτά στο 23' θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ εάν η κεφαλιά του Μπέρτζου δεν κατέληΓε στο δοκάρι.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Βασίλης Σπάθας) Γιώρας, Σταύρου, Γαβαλάς, Φιαμέγκος, Μπέρτζος, Μπιλίμπασι, Βινίσιους, Κορνελάτος (51΄λ.τρ. Μανιδάκης), Ευθυμιάδης (73' Φαναριτης), Ψυχογιος (87' λ.τρ. Παυλάκης), Νιζάμης (60' Πουλάκης).

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Σταύρος Τζαναβάρας) Βάτζιος, Μικρούλης, Αντωνίου, Καλιακούδας, Θεοδωρόπουλος, Κολοβός, Μέκη (90' Κιούκου), Καραγιάννης, Καλόφωνος (90' Μανωλάκος), Βύρης (90' Σενάι), Θεοδωσίου (87' Θεοδωσίου).


Σχετικά άρθρα

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την επιστροφή της Ρόδου-Η δήλωση του κ. Μαρτίνη

Άγιος Ιερόθεος: «Η στήριξη σας θα ωθήσει την ομάδα μας στη νίκη»

Άφησε βαθμούς ο Αστέρας Βάρης στα Φιλιατρά, 1-1 με Εράνη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35