social fb social inst social yt

mylostentes

Ομοψυχία και πανστρατιά για την νίκη στον Εθνικό και μεταγραφή... επιβεβαίωσης

Ομοψυχία και πανστρατιά για την νίκη στον Εθνικό και μεταγραφή... επιβεβαίωσης

Το «παρών» στην σημερινή προπόνηση του Εθνικού και ενόψει του καθ΄όλα σημαντικού αγώνα της Κυριακής με το Κερατσίνι έδωσε και αντιπροσωπεία φιλάθλων του Εθνικού με σκοπό να ενθαρρύνουν αλλά και να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές, πριν τον «τελικό» της Κυριακής, που αναμένεται να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας στις 15:00.

Μέσα σε κλίμα ομοψυχίας οπαδών,Διοίκησης,προπονητικού team και ποδοσφαιριστών και σε μια άριστη ατμόσφαιρα ο Μουράτ Σεροπιάν και οι παίκτες του Εθνικού υποσχέθηκαν να δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να κατακτήσουν την νίκη και τους τρείς βαθμούς στην συγκεκριμένη αναμέτρηση,αλλά και στούς εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος,για τον λόγο αυτό καλούν όλους τους φίλους της ομάδας σε πανστρατιά την Κυριακή προκειμένου η ομάδα να φτάσει στην νίκη.

Παράλληλα επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Γιάννη Τσιριγώτη να αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα του ιστορικού συλλόγου.

Το δελτίο τύπου

Άλλη μια προσθήκη στο ρόστερ ανακοινώνει ο Εθνικός που απέκτησε τον αριστερό αμυντικό Γιάννη Τσιριγώτη ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κόρινθο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35