social fb social inst social yt

mylostentes

Μοσχάτο: Συγνώμη που κερδίσαμε

Μοσχάτο: Συγνώμη που κερδίσαμε

Με ανακοίνωση της ΑΕ Μοσχάτου απαντάει στην αντίστοιχη του Φωστήρα, υπογραμμίζοντας ότι στο.. σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί, εννοώντας ότι δεν είναι τυχαιο το γεγονός ότι ο Ακράτητος και η Καλλιθέα έκαναν παράπονα για τη φιλοξενί του "Φονέα".

Το δελτίο τύπου

"Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται. Στην βιαστική ανακοίνωση του Φωστήρα αναφέρονται κάποιοι τραυματισμοί οπαδών του, έξω από το γήπεδο που διεξήχθει το παιχνίδι μετά το τέλος του. Από εκεί το πληροφορηθήκαμε και εμείς. Προφανώς αν ισχύει το γεγονός καθώς εμείς δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε καθώς δεν έχουμε άποψη, οποτεδήποτε και οπουδήποτε υπάρχει γεγονός τραυματισμού, είναι καταδικαστέο και φυσικά υπάρχει η αμέριατη συμπαράστασή μας στους παθόντες. Συμπεριφορές τέτοιου είδους πάγια δεν μας εκφράζουν.
Στο γήπεδο μέσα δεν έγινε τίποτε και η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου γνωρίζει να περιφρουρεί τα του οίκου της. Ολα στο γήπεδο ήταν στα πλαίσια.της κοσμιότητας και στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες.
Έξω και μακριά από το γήπεδο μας δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Δεν είναι ευθύνη μας.
Καταλαβαίνουμε την πίκρα των αντιπάλων αλλά δεν θα γίνουμε εμείς το σωσίβιο στα δικά τους προβλήματα. Πετάνε την μπάλα στην εξέδρα και είναι εντελώς άδικο και παράλογο.
Άλλωστε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Σε 2 αγώνες στο γήπεδό τους έχουν γίνει άκρως καταδικαστέα γεγονότα. Εχουν βγει ανακοινώσεις και από την Καλλιθέα και από τον Ακράτητο.
Στο δικό μας δεν έγινε τίποτε. Εκκλησία ήταν.
Σεβόμαστε τον Φωστήρα, ευχόμαστε καλή συνέχεια. Είναι εξαιρετική ομάδα με τεράστια ιστορία. Ας μην την μικραίνουν με τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Συγνώμη που χαρήκαμε για την νίκη μας...
Συγνώμη που κερδίσαμε άξια έναν πολύ καλό αντίπαλο.
Τις απειλές και τα υστερόγραφα δεν τις λαμβάνουμε υπόψιν μας. Απλά δεν τιμάνε κανέναν....
Είναι λόγια λύπης και τα καταννοούμε.
Οι σώφρονες και οι φωνές της λογικής στον Ταύρο δεν εκφράζονται με αναθέματα... αλλά εστιάζουν στο πραγματικό πρόβλημα.
Σήμερα η ΑΕΜ ήταν καλύτερη και κέρδισε.
Καλή συνέχεια Φωστήρα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριατές του γαι την προαπάθειά τους. Συγχαρητήρια και σε εμάς. Το αξίζαμε.
ΑΕΜ μόνον αφού...


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35