social fb social inst social yt

mylostentes

«Η ιστορία του Ηλυσιακού είναι μεγάλη για να την αμαυρώνουν κάποιοι»

«Η ιστορία του Ηλυσιακού είναι μεγάλη για να την αμαυρώνουν κάποιοι»

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ηλυσιακός εξέφρασε δριμύ κατηγορώ στη διαιτησία που έχει συναντήσει η ομάδα στα παιχνίδια με Θύελλα Καμαρίου, Μοσχάτο και Άγιο Ιερόθεο, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Η ανακοίνωση

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μια Κυριακή. Ντροπή και αίσχος τα συναισθήματα μας για τη διαιτησία που είχαμε την τύχη να μας σφυρίξει φέτος. Κατά τη δική μας εκτίμηση πάνω από δέκα βαθμούς έχουν στερήσει από την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα. Χθες πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα έγκλημα κατά της ομάδας μας, ένα έγκλημα που μας στέρησε τη νίκη και μαζί τις όποιες πιθανότητες είχαμε για την σωτηρία της ομάδας μας. Μικρές αλλά είχαμε κύριοι.

Και δεν μας έφταναν φέτος οι σφαγιαστικές διαιτησίες των Δραγάτη και Κακρίδη που μαζί με τον ανεκδιήγητο β' βοηθό Θεοδωρακόπουλο την προηγούμενη Κυριακή στο Μοσχάτο αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα, ήρθε και ο χθεσινός αγώνας στη Χωράφα με τον Άγιο Ιερόθεο όπου "επιστρατεύτηκε" ο Ατσικνούδας από τη Ρόδο να μας αποτελειώσει, καθώς μαζί με τον β' βοηθό Παπαδόπουλο από το Κιλκίς που φαίνεται ήταν τόσο καλός για β' βοηθός που τον έστειλαν και στην Αθήνα, για να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε. Ήταν τραγικός με πολύ επιεική χαρακτηρισμό και προκλητικός. Σαν γυναικούλα έκανε ενώ στο τέλος ήταν η μόνη στιγμή που σήκωνε τη σημασία. Ο δε διαιτητής Ατσικνούδας πολύ λίγος, κατώτερος των περιστάσεων μεροληπτούσε συνεχώς εις βάρος της ομάδας μας σε συνεχείς ίδιες φάσεις. Έξι κίτρινες κάρτες για εμάς και μια στον Άγιο Ιερόθεο με αποκορύφωμα στο 96' να δώσει ανύπαρκτο πέναλτι και αφού πρώτα δεν είχε καταλογίσει φάουλ στον παίκτη μας Γκουτσούλα (τέσσερις παίκτες πάνω του). Με αυτό τον τρόπο μας στέρησε τη νίκη και την ελπίδα να αγωνιστούμε με τις δικές μας δυνάμεις σε ένα αξιοκρατικό πρωτάθλημα. Κύριοι η ιστορική του Ηλυσιακού είναι πολύ μεγάλη και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να την αμαυρώνει.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35