social fb social inst social yt

mylostentes

Καλλιθέα: Αγώνα δρόμου οι Παντελίδης, Καλτσάς-Αεροπορικώς στη Σαντορίνη

Καλλιθέα: Αγώνα δρόμου οι Παντελίδης, Καλτσάς-Αεροπορικώς στη Σαντορίνη

Ολοκληρώθηκε και σήμερα η προπόνηση στην Καλλιθέα με το μυαλό όλων να είναι στραμμένο στο σπουδαίο ντέρμπι της Κυριακής με την Θύελλα Καμαρίου (14.30 τηλεοπτική μετάδοση sportcyclades.gr).

Ο Λουκάς Καραδήμος είδε τους Καλτσά και Παντελίδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αμφότεροι θα είναι σταντ μπάι μέχρι την τελευταία στιγμή με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο έμπειρος προπονητής θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή ανεξάρτητα με το αν θα αγωνιστούν ή όχι. 

Αντίθετα μάχιμοι είναι οι Φαρμάκης και Μπέλλης εξέτισαν τις τιμωρίες τους, και θα δώσουν κανονικά το παρών στο ματς, με τον Κώστα να είναι τιμωρημένος.

Να σημειωθεί ότι οι μπλε θα αναχωρήσουν αεροπορικώς το μεσημέρι του Σαββάτου μετά την πρωινή προπόνηση για το νησί του Ηφαιστείου και θα επιστρέψουν την Κυριακή το απόγευμα με τον ίδιο τρόπο μετά τη λήξη του αγώνα. Αυτό δείχνει ότι η διοίκηση φροντίζει για τα πάντα ούτως ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να προετοιμαστεί σε επαγγελματικά πρότυπα για τις συνθήκες ενός τόσο σπουδαίου αγώνα. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35