social fb social inst social yt

mylostentes

Μεταγραφή πριν το Κερατσίνι για την Καλλιθέα

Μεταγραφή πριν το Κερατσίνι για την Καλλιθέα

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Καλλιθέας, εν όψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με το Κερατσίνι, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, για να ενισχύσει το ρόστερ της και ξεκίνησε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο, τον οποίο αναμένεται να έχει στη διάθεσή του ο προπονητής από την επόμενη αγωνιστική. Ο Γεωργακόπουλος είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως σέντερ φορ, αλλά και ως ακραίος επιθετικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τα τμήματα υποδομής της Κέρκυρας μέχρι και την Κ20 και εν συνεχεία έγινε για πρώτη φορά επαγγελματίας. Την περίοδο 2017-2018 παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον Παναιγιάλειο και στη συνέχεια επέστρεψε και αγωνιζόταν με την Κέρκυρα. Έχει μεγάλη εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς έχει καταγράψει συνολικά 84 συμμετοχές σε Super League 1, Super League 2, Football League και Κύπελλο Ελλάδας.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας τον καλωσορίζει στο σύλλογο και του εύχεται υγεία και επιτυχίες !!!

Η Διοίκηση της Καλλιθέας καλεί το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να έρθει την Κυριακή στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής με το Κερατσίνι, για να στηρίξει και να ενισχύσει με την παρουσία του, την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35