social fb social inst social yt

mylostentes

Πήρε το ντέρμπι του νησιού η Θύελλα Καμαρίου 0-3 τον Πανθηραϊκό

Πήρε το ντέρμπι του νησιού η Θύελλα Καμαρίου 0-3 τον Πανθηραϊκό

 Το χρέος της, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τέσσερις αγώνες έκανε η Θύελλα Καμαρίου που κέρδισε το ντέρμπι με 0-3 κόντρα στον Πανθηραϊκό και σκαρφάλωσε στους 45 βαθμούς ακολουθώντας σε απόσταση βολής την Καλλιθέα που πέρασε δύσκολα από την έδρα του Κερατσινίου.

Η Θύελλα άνοιξε το σκορ με το πρώτο φετινό γκολ του Αρκούδα στο 36', με τον Πανθηραϊκό να ισοφαρίζει λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, αλλά το γκολ του Μπιρμπιλι να ακυρώνεται, να μετράει και... να ακυρώνεται ξανά από τον διαιτητή.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ζέλο διπλασίασε τα τέρματα για τη Θύελλα στο 60' και πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντινιωτάκης διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Με αυτή την ήττα ο Πανθηραϊκός έμεινε για 4η αγωνιστική μακριά από τη νίκη, όμως οι 33 βαθμοί που έχει τον κρατούν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι καλύτερες φάσεις

17' Καλή στιγμή για τον Πανθηραϊκό. Ο Παληγεώργος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά

36' Γκολ για τη Θύελλα. Ο Φύτρος εκτέλεσε το φάουλ, βρήκε στην περιοχή τον Αρκούδα, ο οποίος ανενόχλητος έκανε το γυριστό σουτ από κοντά για το 0-1

43' Γκολ για τον Πανθηραϊκό. Ο Λούκα εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κατέληξε στον Μπιρμπίλη κι αυτός ισοφάρισε. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε, στη συνέχεια έπειτα από συνεννόηση με τον βοηθό μέτρησε κανονικά, αλλά κάπου εκεί υπήρξε διακοπή και μετά από νέες διαβουλεύσεις του διαιτητή με τον βοηθό, ο κ. Καλογερόπουλος ακύρωσε εκ νέου το γκολ.

---

60’ Γκολ για τη Θύελλα. Ο Φύτρος εκτέλεσε το φάουλ, ο Καραλής δεν βρήκε τη μπάλα, ο Ζωντός έκανε ασταθής απόκρουση και ο Ζέλο που ακολουθούσε τη φάση, έκανε από κοντά το 0-2.

65’ Γκολ για τη Θύελλα. Ο Ντινιωτάκης βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Ανδριόλα και με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 0-3.

70’ Ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό. Ο Περιάλης βρέθηκε στην περιοχή αλλά σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα έφυγε άουτ

78’ Ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό. Ο Βαλαβανόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή αλλά ο Ανδριόλας έδιωξε ενστικτωδώς

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλογερόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δόση και Καραγιαννίδη

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Τσόπέλας, Χούσα, Μπίρμπι, Παληγεώργος, Λούκας, Κόντι, Παπασάββας, Κορέτα (70’ Περιάλης), Αντωνιάδης, Κορακιανίτης

Θύελλα Καμαρίου (Βαγγέλης Χαντές): Ανδριόλας, Ερρίκος, Μπουσάι, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας (77’ Σπανός), Φύτρος (69’ Δήμος), Ζέλο (66’ Βεζιρτζόγλου), Σιμιτσής, Αργυρίου, Καραλής, Ντινιωτάκης (69’ Δοματάς)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35