social fb social inst social yt

mylostentes

Εύκολη πρόκριση για τα ημιτελικά Κυπέλλου ο Πανθηραϊκός

Εύκολη πρόκριση για τα ημιτελικά Κυπέλλου ο Πανθηραϊκός

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Πανθηραϊκος πέρασε το εμπόδιο του κατά μία κατηγορία υποδεέστερου Καρτεράδου παίρνοντας τη νίκη με 1-8 και παράλληλα πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελλάς Σύρου στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί μέχρι σήμερα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Καρτεράδος κατέβαλε μία φιλότιμη προσπάθεια, με την συμμετοχή του στον προημιτελικό να αποτελεί σίγουρα μία επιτυχία για τον σύλλογο.

Τρία γκολ πέτυχε ο Βαλαβανόπουλος, 2 ο Νομικός , 1 ο Ντούνιας, 1 ο Περιάλης και 1 ο Γκούρα, ενώ για τον Καρτεράδο σκόραρε ο Σελιστάι.

Η διακύμανση

8' Ο Ντούνιας εκμεταλλεύτηκε αδύναμο διώξιμο της άμυνας του Καρτεράδου και έκανε το 0-1

10' Το δεύτερο γκολ του Πανθηραϊκού ήρθε από κεφαλιά του Μανόλη Νομικού

29' Ο Βαλαβανόπουλος πήρε την πάσα από τον Περιάλη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-3

33' Ο Βαλαβανόπουλος με σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του κόντρα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-4

38' Ο Νομικός με ατομική ενέργεια και σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αντίθετη γωνία κάνοντας το 0-5.

55΄Σε μία αντεπίθεση ο Καρτεράδος πέτυχε το 1-5, όταν ο Σελιστάι έγινε αποδέκτης της μπάλας και από διαγώνια θέση μείωσε για τους γηπεδούχους.

59΄Ο Πανθηραϊκός πετυχαίνει και έκτο γκολ, με τον Περιάλη να βγαίνει μόνος απέναντι στον Κόντρα και να πλασάρει εύστοχα.για το 1-6.

66' Μαναριώτης και Γκούρας συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-7.

85' Ο Βαλαβανόπουλος βρέθηκε μόνος μέσα στη περιοχή και με κοντινό σουτ έκανε το 1-8.

Διαιτητής ήταν ο κ. Φαν Άακεν και βοηθοί ο Βάιλας και η κα. Κουκά.

ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ (Στάθης Φίλων): Κόντρα, Βαρμάζης (44' Φρατζέσκος), Ντάλλας, Φίλων Σ., Αχμετάι (63΄Τριαντάφυλλος), Κουρπέτης (72' Πελεκάνος), Προβατόπουλος (46΄Βαζαίος), Σελιστάι, Φίλων Α., Κουλόλι

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ντούνης, Σέιτι, Μπιρμπίλης (46΄Βαμβακούσης), Λούκα (46΄Κρεμμύδας), Νομικός (46΄Γκούρα), Λαμπρόπουλος, Μαναριώτης, Περιάλης, Βαλαβανόπουλος, Αντωνιάδης (51΄Μάμμης), Ντούνιας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35