social fb social inst social yt

mylostentes

Πανθηραϊκός: Να αντιστρέψει το αρνητικό σερί με Καλλιθέα

Πανθηραϊκός: Να αντιστρέψει το αρνητικό σερί με Καλλιθέα

Μπορεί να πλησιάζει την Κυριακή στις 14.30 η αναμέτρηση με την Καλλιθέα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο Πανθηραϊκός σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση αφού αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε ματς.

Εδώ λοιπόν και ένα μήνα η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη, εάν εξαιρεθεί το ματς με τον Καρτεράδο για το Κύπελλο ΕΠΣ Κυκλάδων, δεν έχει την απόδοση που πρέπει. Η αρχή έγινε στο γήπεδο του Ταύρου όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Φωστήρα. Ακολούθησε η εντός έδρας ήττα με την Άνω Μερά και η ισοπαλία με τον Εθνικό Πειραιά. Στο επόμενο ματς ήρθε η ήττα από τη Θύελλα Καμαρίου όπου οι κυανόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου, ενώ στο τελευταίο τους ματς πάλι δεν έπεισαν αφού έμειναν στο 0-0 με το Κερατσίνι.

Από εκεί λοιπόν που η ομάδα των Φηρών βρίσκονταν στην τρίτη θέση πίσω από Καλλιθέα και Θύελλα Καμαρίου, πλέον έχει υποχωρήσει στην 6η θέση με 34 βαθμούς απέχοντας έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και ενώ απομένουν τέσσερα ματς. 

Πλέον ο Παναθηναϊκός καλείται να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα έχοντας βέβαια πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου όμως τα δύσκολα δεν φοβίζουν την ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη και αυτό έχει αποδειχθεί στο παρελθόν


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35