social fb social inst social yt

mylostentes

Κερατσίνι για... φίλημα 0-0 με τον Εθνικό και πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου

Κερατσίνι για... φίλημα 0-0 με τον Εθνικό και πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου

Θριάμβευσε το Κερατσίνι και στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά κόντρα στον Εθνικό Πειραιά με το τελικό 0-0 να του δίνει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Αμπελακιακό.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου είχε μπροστά της δύσκολη αποστολή αφού ένας αντίπαλος με το όνομα του Εθνικού Πειραιά πάντα είναι υπολογίσιμος. Παρ' όλα αυτά το 1-1 του πρώτου αγώνα, ήταν αρκετό για να χαρίσει στους ροσσονέρι το εισιτήριο για την τελική φάση.

Μάλιστα, η πρόκριση αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Κερατσινιώτες έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 15 λόγω αποβολής του Γκουριώτη, σε μια αφάση που ο διαιτητής πρώτο έδειξε κίτρινη, όμως μετά ανακάλεσε και πήρε πίσω την απόφαση του.

Στο 26' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με πλασέ του Καλιακούδα, με τον Τριμμάτη για τον Εθνικό να φτάνει κοντά στο γκολ. 

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Κούμπουλα, Γκουριώτης, Μηλιώτης, Καλιακούδας, Αγγελάκης, Χατζησοφρωνίου (90 'Ροκάι), Μπεσού, Χαρίτος, Ντιρμίσι, Καρέλης (55' Γκόγκας (89' Μέρο)), Στρίγγας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν) Χαλκίδης, Αυλωνιτης, Σκεντεράϊ, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Τσιντώνη, Λώλος (32' λ.τρ.Λαζαρίδης), Γκέτσι (75' Ντάγκρας), Τριμμάτης, Πολίτης (80' Τσιάβος), Ξαγοράρης (46' Πετρόπουλος).

 


Σχετικά άρθρα

Τσιγκούλης: Βασικό ζητούμενο να βρούμε ρυθμό

Φωστήρας: Ο απολογισμος του Διονύση Πανταζή μετά την αποχώρηση του!

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά ο Εθνικός Πειραιά, δύσκολα 2-0 την γενναία Χαλκηδόνα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35