social fb social inst social yt

mylostentes

Αραβαντινός: Δεν μπορώ μόνος να συνεχίσω στο Κερατσίνι τη νέα σεζόν

Αραβαντινός: Δεν μπορώ μόνος να συνεχίσω στο Κερατσίνι τη νέα σεζόν

Τα τελευταια χρόνια ο Αντώνης Αραβαντινός έχει συνδέσει το όνομα του με το Κερατσίνι έχοντας μάλιστα επιτυχημένη παρουσία.

Ο γνωστός παράγοντας έχει δώσει και τη ψυχή του ωστόσο ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει 100% για τις κινήσεις που θα κάνει την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα τη νέα χρονιά.

Ο ίδιος μάλιστα σε δηλώσεις του τόνισε

"Ξεφεύγει από τις δυνατότητες που έχουμε ως μη ειδικοί να αξιολογήσουμε τι πρέπει ακριβώς να κάνουμε για να αποφύγουμε τη μάστιγα που λέγεται κορωνοϊός. Έτσι πηγαίνουμε στην κρίση των ειδικών .Εγώ ξέρω ότι το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, όμως η ζωή είναι το ζητούμενο. Εάν κάποιοι αποφασίσουν ότι κρίνεται η ζωή έστω και ενός ανθρώπου καλό θα είναι να μην παιχτεί ποδόσφαιρο. Το λέω ως εκπρόσωπος του Κερατσινίου που υποβιβάζομαι αυτή τη στιγμή βάσει της θέσης που κατέχουμε. Παρ' όλα αυτά πιστεύουμε ότι θα σωθούμε. Νομίζω ότι και να παίζαμε θα κάναμε το 3Χ3 και θα σωνόμασταν. Δεν μπορεί να βάλουμε το θέαμα και την ευχαρίστηση πάνω από την υγεία.

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν και σωθούν περισσότερες ομάδες, μακάρι να γίνει και αυτό γιατι έτσι θα έχουμε συνδυάσει το τερπνόν μετά τού ωφελίμου δηλαδή και τη ζωή μας θα κοιτάξουμε και θα σωθεί η ομάδα μας". 

Ερωτηθείς εάν θα ηγηθεί και τη νέα χρονιά στο Κερατσίνι δήλωσε: "Αυτο δεν έχει να κάνει με τη συγκυρία αυτή αλλά με άλλα πράγματα. Εφόσον υπάρχει ένα ευρύ διοικητικό συμβούλιο, πιθανόν να παραμείνω πιθανόν με όχι. Το πιθανότερο όμως είναι να μην μείνω. Ο λόγος είναι ότι δεν αντέχω να πάρω το φορτίο μόνος μου και γενικά δεν θα ήθελα να υποβιβαστεί το Κερατσίνι με εμένα. Αφού θα σωθεί όπως όλα δείχνουν η ομάδα υπάρχουν πολλοί πιο ισχυροί από εμένα, είναι καλοδεχούμενοι να έρθουν. Όμως ακόμη και εάν έρθουν να βοηθήσουν γενικά, ίσως και εγώ το δω με διαφορετικό μάτι. Με λίγα λόγια, δεν μπορώ πλέον μόνος μου. Δεν εννοώ ψυχικά, αλλά αντικειμενικά. Άλλωστε το Κερατσίνι μην ξεχνάμε ότι έχει καλούς παίκτες, εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο και υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Αλλά χωρίς οργάνωση δεν μπορούν να μείνουν αυτά τα πρόσωπα. Πάντως όποιος ασχοληθεί θα παραλάβει μια ομάδα καθαρή σε όλα τα επίπεδα που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ".

Για το αν επιθυμεί να γίνει ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά

"Στη λογική του να γίνει τον Αύγουστο και το Σεπτέμβρη είμαστε υπέρ να γίνει. Άλλωστε για ένα ματς παραπάνω δεν τρέχει κάτι. Είμαστε σαν ομάδα πολυνίκης του θεσμού. Θέλουμε να γίνει το ματς και για να αυξήσουμε τις κατακτήσεις μας και να λέμε ότι το κατακτήσαμε δίκαια".  

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35