social fb social inst social yt

mylostentes

Σπουδαίο βαθμό στη Σαντορίνη το Κερατσίνι

Σπουδαίο βαθμό στη Σαντορίνη το Κερατσίνι

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Πανθηραϊκό με το Κερατσίνι με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 για την 9η αγωνιστική, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής.

Το ματς ήταν δυνατό όμως δεν εξέπληξε τους φίλους των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο αφού οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κερατσίνι βγάζει το τρίτο συνεχόμενο ματς με ομάδα των Κυκλάδων εκτός έδρας που παίρνει βαθμό αφού είχαν προηγηθεί η ισοπαλία με την Άνω Μερά (0-0) και το 1-1 με την Θύελλα Καμαρίου. 

Για πέμπτο συνεχόμενο ματς ο Πανθηραϊκός μένει μακριά από τις νίκες μετρώντας 3 ισοπαλίε και 2 ήττες.

Ο Πανθηραϊκός, στον πάγκο του οποίου έκατσε για πρώτη φορά ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως η μεγαλύτερη φάση του α' ημιχρόνου ανήκει στο Κερατσίνι όταν το σουτ του Καρέλη πέρασε μόλις άουτ.

Στην επανάληψη οι ροσσονέρι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σφυρογιαννάκη στο 55, με απευθείας κόκκινη όμως αυτό είχε σαν αποτέλεσμ, οι παίκτες του Θεόφιλου Καλύβα να πεισμώσουν και να κλείσουν τους διαδρόμους παίρνοντας με σχετική ευκολία το βαθμό, δίνοντας αξία στη νίκη κόντρα στην Καλλιθέα.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

2' Καλό σουτ του Φουάση περίπου 1 μέτρο  άουτ η μπάλα

16' Σουτ του Χούσα δεν ανησύχησε ο Κούμπουλα

19' Καλή ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό, με τον Λαμπρόπουλο να πιάνει κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ

25' Πρώτη καλή στιγμή για το Κερατσίνι, με τον Μηλιώτη να σουτάρει λίγο άουτ.

29' Μεγάλη ευκαιρία για το Κερατσίνι με τον Καρέλη να επωφελείται την αδράνεια των αμυντικών να διώξουν από την περιοχή και να σουτάρει μόλις άουτ.

36΄Σουτ του Παληγεώργου, αρκετά άουτ

----

55' Με 10 παίκτες το Κερατσίνι έπειτα από την αποβολή με απευθείας κόκκινης κάρτα του Σφυρογιαννάκη.

62' Οι αμυντικοί του Κερατσινίου διώχνουν πάνω στη γραμμή σουτ του Κόντι, όταν ο τελευταίος είδε τον Κούμπουλα εξουδετερωμένο και επιχείρησε να σκοράρει

65' Κεφαλιά του Περιάλη, ο Κούμπουλας απόκρουσε ενστικτωδώς

67' Κεφαλιά Βαλαβανόπουλου, ο Κούμπουλα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

86' Κεφαλιά Τριμπόνια η μπάλα άουτ.

93' Διαμαρτύρεται για πέναλτι το Κερατσίνι.

Διαιτητική τριάδα: Σπύρος Νικολάου, με βοηθούς τους Χρήστο Νικολάου και Καραγιαννίδη.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Χούσα (73΄Τσόπελας), Φουάσης, Μπριρμπίλης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Περιάλης (82' Περιάλης), Βαλαβανόπουλος (88' Μαναριώτης), Παπασάβας, Ντούνιας, Κορέτα (59' Κόντι).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Θεόφιλος Καλύβας): Κούμπουλα, Σφυρογιαννάκης, Μηλιώτης, Τριμπόνιας, Βαττής, Χατζησοφρωνίου (73΄Στρίγγας), Ντιρμίσι (90+3 Κουλουριώτης), Χαρίτος, Ελέζι (90' Ροκάι), Σκεντεράι, Καρέλης (58΄Γκουριώτης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35