social fb social inst social yt

mylostentes

Ιερόθεος: Τη Δεύτερα ανακοινώνεται η νέα διοίκηση-Χωρίς Ρούσσο το νέο Δ.Σ., Ξεκαθαρίζει για Σταυριανό

Ιερόθεος: Τη Δεύτερα ανακοινώνεται η νέα διοίκηση-Χωρίς Ρούσσο το νέο Δ.Σ., Ξεκαθαρίζει για Σταυριανό

Στον Άγιο Ιερόθεο αρχίζουν σιγά-σιγά και σηκώνουν μανίκια μετά από 2,5 απραξίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου.

Μάλιστα,η ερχόμενη εβδομάδα θα φέρει εξελίξεις στο εσωτερικό της ομάδας σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του soccerlive.gr.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πηγές μας, την Δευτέρα θα ανακοινωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο σε μεγάλο μέρος θα παραμείνει ίδιο με εξαίρεση δυο νέα πρόσωπα.

Πρόκειται για επιφανείς επιχειρηματίες που προέρχονται από την περιοχή του Περιστερίου, οι οποίοι για πρώτη φορά αναμένεται να ασχοληθούν ενεργά με ποδοσφαιρική ομάδα, αναλαμβάνοντας τους "κιτρινόμαυρους".

Στόχος της νέας διοίκησης αποτελεί η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, κάτι που σημαίνει ότι το ρόστερ του συλλόγου θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι.

Το πιο... ζουμερό νέο ωστόσο το αφήσαμε για το τέλος αφού οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ερχόμενη σεζόν, ένας από τους βασικούς χρηματοδότες των τελευταίων ετών για την ομάδα, ο κ. Βαγγέλης Ρούσσος δεν θα αποτελεί μέρος του νέου Δ.Σ..

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το κεφάλαιο Ιερόθεος έκλεισε για εκεινον αφού θα βρίσκεται εξωδιοικητικά κοντά στο σύλλογο και θα βοηθάει την ομάδα.

Ξεκαθαρίζει για Σταυριανό

Όσον αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, το έργο του Ισίδωρου Σταυριανού κρίνεται επιτυχημένο κάτι που σημαίνει ότι έχει ήδη πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τους ανθρώπους της ομάδας.

Έτσι, το θέμα του προπονητή θα ξεκαθαρίσει την προσεχή εβδομάδα αφού οι δυο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. 

Να σημειωθεί για όσους δεν γνωρίζουν, ότι ο κ. Σταυριανός επέστρεψε για δεύτερη φορά ως τεχνικός ηγέτης του Ιερόθεου στα μέσα της περιόδου, διατηρώντας σε ανοδική τροχιά το σωματείο.

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35