social fb social inst social yt

mylostentes

Μοιρασιά στη Χωράφα με εκατέρωθεν παράπονα για τη διαιτησία

Μοιρασιά στη Χωράφα με εκατέρωθεν παράπονα για τη διαιτησία

Σίγουρα τα βλέμματα του 5ου ομίλου ήταν στραμμένα στον αγώνα που θα γίνονταν στο Ζηρίνειο, αλλά και σε εκείνον που θα λάμβανε χώρα στη Χωράφα, αφού ο Άγιος Ιερόθεος υποδέχτηκε την Καλλιθέα.

Το ισόπαλο 0-0 για την 9η αγωνιστική του 5ου ομίλου δεν αφήνει καμία από τις δυο ομάδες ικανοποιημένη στην προσπάθεια που κάνουν, έχοντας αμφότερες παράπονα από τη διαιτησία του Καλαντζή (Θεσσαλίας).

Συγκεκριμένα, η Καλλιθέα θεωρεί ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στο 35 σε χέρι αντίπαλου αμυντικού, ενώ, για πανομοιότυπη φάση φωνάζει ο Ιερόθεος στις καθυστερήσεις. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι πιστεύουν ότι κακώς αποβλήθηκε ο Καλτσάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έπαιξαν για περισσότερο από 25 με παίκτη λιγότερο.

Στο 86' ο Τσαρκάνι είχε δοκάρι για τον Ιερόθεο, σε ένα ματς με λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Σιμάκος (80' Αποστόλου), Μανδαμαδιώτης, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μουκίδης, Τσαρκάνι, Ντάφλας, Κράσι (73' Μακρίδης), Βουτσιώτης (55' Κομνηνός), Νομικός (55' Μπριστογιάννης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης) Λαδάς, Βιδάλης, Παπαγγελής, Καλύβας, Κρητικός, Καλτσάς, Μουρελάτος, Βελέτης, Στούπης (80' Βασιλειάδης), Μαρουκάκης (85' Καλημέρης), Μακρυγιάννης (61' Μπέλλης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35