social fb social inst social yt

mylostentes

Δεύτερη νίκη για την Άνω Μερά, 2-1 το Μοσχάτο

Δεύτερη νίκη για την Άνω Μερά, 2-1 το Μοσχάτο

Μια εκπληκτική Άνω Μερά πήρε νίκη... ανάσα κόντρα στο Μοσχάτο (2-1) για την 9η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής και ανέβηκε στους 9 βαθμούς.

 Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μυκονιάτες ο Λεσάι που πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του και της χάρισε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, έχοντας αρκετές καλές φάσεις αλλά ο τερματοφύλακας του Μοσχάτου, Γιώρας, πραγματοποίησε καίριες επεμβάσεις και κρατούσε το μηδέν.

Η Άνω Μερά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Λεσάι να κάνει το 1-0 στο 41'.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Νίκου Κοτσοβού συνέχισε να πιέζει και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Το τελικό 2-0 ήρθε ξανά από τον Λεσάι με εντυπωσιακή προσπάθεια στο 68', ενώ η ομάδα του Μοσχάτου μείωσε με τον Νιζάμη στο 89', πίεσε ως το τέλος αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει την ισοφάριση.

Οι καλύτερες φάσεις

17' Πολύ καλή στιγμή για την Άνω Μερά. Ο Παλαιοπάνος έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Γιώρας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

19' Καλή στιγμή για την Άνω Μερά. Ο Λεσάι βγήκε από τα αριστερά, έκανε το πλασέ αλλά ο Γιώρας έκανε νέα επέμβαση.

26' Καλή στιγμή για την Άνω Μερά. Ο Αχείμαστος βρέθηκε στην περιοχή και έκανε το σουτ από τα δεξιά αλλά ο Γιώρας είπε νέο όχι.

27' Καλή στιγμή για το Μοσχάτο. Ο Πασαλίδης έκανε το σουτ από τα δεξιά, άουτ η μπάλα.

41' Γκολ για την Άνω Μερά. Με εξαιρετική προσπάθεια ο Λεσάι βγήκε στην πλάτη της άμυνα, πρόλαβε τον Γιώρα και έκανε το 1-0.

---

57' Καλή στιγμή για το Μοσχάτο. Ο Πασαλίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Παλιούρας έπεσε στη γωνία του σωτήρια.

58' Καλή στιγμή για την Άνω Μερά. Ο Λεσάι εκτέλεσε μακρινό απευθείας φάουλ, αναγκάζοντας τον Γιώρα σε δύσκολη επέμβαση.

59' Μεγάλη ευκαιρία για την Άνω Μερά. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Λένγκας έπιασε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Γιώρα.

62' Μεγάλη ευκαιρία για την Άνω Μερά. Ο Λεσάι πήρε την μπάλα στην περιοχή, έκανε το πλασέ-σουτ αλλά ο Γιώρας απέκρουσε ξανά.

68' Γκολ για την Άνω Μερά. Μετά από λάθος στην άμυνα του Μοσχάτου, ο Λεσάι πήρε την μπάλα, ξεχύθηκε στην περιοχή και με εξαιρετική ατομική προσπάθεια "έγραψε" το 2-0.

72' Καλή στιγμή για το Μοσχάτο. Ο Ψυχογιός με κοντινή προβολή έστειλε άουτ την μπάλα.

73' Μεγάλη ευκαιρία για το Μοσχάτο. Ο Ψυχογιός έκανε την κεφαλιά και ο Παλιούρας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

82' Καλή στιγμή για την Άνω Μερά. Ο Καλαμάρης σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία.

86' Καλή στιγμή για το Μοσχάτο. Ο Πασαλίδης έπιασε ένα γυριστό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

89' Γκολ για το Μοσχάτο. Ο Ψυχογιός εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Νιζάμης βρέθηκε στην περιοχή και έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1.

Διαιτητής ήταν ο κ. Φίτσας με βοηθούς τους κ.κ. Δόση και Παύλο

Άνω Μερά (Νίκος Κοτσοβός): Παλιούρας, Σαββίδης, Ξενάκης (96' Χατζάκος), Κωφοκώτσιος, Ντατίδης, Σαλταμάρας, Λένγκας, Αχείμαστος (70' Ζυγκερίδης), Παλαιοπάνος (81' Καλαμάρης), Λεσάι (93' Καραίνδρος), Σούλτσε

ΑΕ Μοσχάτου (Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σταύρου (76' Πουλάκης), Μανιδάκης, Ντούμπερετ, Μπέρτζος, Κορνελάτος (55' Βινίσιους), Ψυχογιός, Κατίδης, Ευθυμιάδης (63' Νιζάμης), Πασαλίδης (89΄Κωτσοβός), Ζελέκου

 


Σχετικά άρθρα

Πανθηραϊκός: Να ενισχυθούν οικονομικά οι ποδοσφαιριστές της Γ΄Εθνικής

Μοιράστηκαν από έναν βαθμό Άνω Μερά και Φωστήρας

Μάγγος: Πρέπει να το πάρουμε είτε εύκολα είτε δύσκολα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35