social fb social inst social yt

mylostentes

Τριπλή ανανέωση στην Κηφισιά

Τριπλή ανανέωση στην Κηφισιά

Στην Κηφισιά η απόκτηση του Ανδρέα Τεττεϊ προκαλεί ενθουσιασμό καθώς μιλάμε για έναν χαρισματικό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της ομάδας δεν σταματούν να δουλεύουν καθημερινά καθώς στόχος αποτελεί ο προπονητής Νίκος Κούστας με την έναρξη της προετοιμασίας να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει εισηγηθεί να παραμείνουν και να βρίσκονται γενικότερα στο ρόστερ.

Ετσι αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι σήμερα σημειώθηκαν ακόμη τρεις συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα.

Συγκεκριμένα την κυανόλευκη φανέλα θα φορούν και την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο μέσος Πάνος Πρίτσας, ο αμυντικός μέσος Βασίλης Τζέλη και ένας από τους στυλοβάτες τον τελευταίο χρόνο ο αμυντικός Εσλερ Μανάρι.

Πρόκειται για σημαντικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι γνωρίζουν την ιδιοσυγκρασία της ομάδας και θα προσφέρουν οι ακόμη μία σεζόν πολύτιμες λύσεις βάσει των ικανοτήτων που διαθέτουν.


Σχετικά άρθρα

Γκόφας: Τουλάχιστον με τον τρόπο που πήρε σήμερα τη νίκη, ο κ. Μαρτίνης δεν θα έπρεπε να μιλάει

ΑΟ Πυλίου Κω: Δύο έξω, ένας μέσα

Πίνης στο Κερατσίνι

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35