social fb social inst social yt

mylostentes

Πρόταση της Σκεντίγια στον Καραλή

Πρόταση της Σκεντίγια στον Καραλή

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν πέρυσι στη Θύελλα Καμαρίου βρέθηκε στο στόχαστρο ομάδας από τα Σκόπια.

Η αναφορά μας γίνεται για τον επιθετικό και πρώτο σκόρερ της ομάδας Γιάννη Καραλή ο οποίος δέχτηκε επίσημη πρόταση όπως αναφέρει ο ατζέντης του από την ομάδα της Σκεντιγιας. Μάλιστα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή λάβαμε το mail μέσο του οποίου επιβεβαιώνεται η παραπάνω είδηση με την ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος των Σκοπίων να προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας στον πρώην άσο του Ιωνικού και του Ατρομήτου.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Καραλή ο οποίος με τη σειρά του επιβεβαίωσε την είδηση αλλά υπογράμμισε ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να αποδεχτεί κάποια πρόταση αφού υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά: Ενημερώθηκα από τον εκπρόσωπο μου ότι έχουμε επίσημη πρόταση από την Σκεντιγια και υπάρχει ενδεχόμενο να την αποδεχτούμε αν και προτεραιότητα μας είναι η Ελλάδα. Έχω δεχθεί και κρούση από κάποιες ομάδες της Γ' εθνικής άλλα δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα τον επόμενο σταθμό. Ακόμα δεν ξέρουμε ποίες ομάδες θα παίξουν β εθνική, οπότε είναι νωρίς για αποφάσεις", ήταν τα λόγια του έμπειρου εξτρέμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο "G.K." είχε από τα πιο μεγάλα συμβόλαια στην Γ' Εθνική και είναι λογικά να αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ομάδες. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35