social fb social inst social yt

mylostentes

Βλέπει Κόντι-Κούτρο ο Πανναξιακός

Βλέπει Κόντι-Κούτρο ο Πανναξιακός

Η αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με την σύσταση των ομίλων και την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής είναι κάτι που απασχολεί έντονα τους ιθύνοντες του Πανναξιακού, καθώς δεν μπορούν να εφαρμόσουν το πλάνο όπως αυτό έχει σχεδιαστεί.

Παρόλα αυτά στη Νάξο δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές επαφές με ποδοσφαιριστές, αλλά και με τον Δημήτρη Σκούνα, αφού η συμφωνία με προπονητή είναι κάτι που θα πρέπει να επιτευχθεί άμεσα.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στον σύλλογο, με την διοίκηση να συζητά μαζί τους το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας τους. Μάλιστα πολλοί από αυτούς φαίνεται ότι ήδη έχουν πει τον ''ναι'' και θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις δεν μένουν εκεί, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους δύο ικανότατους ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα μείνουν μόνιμα στο νησί για προσωπικούς λόγους. Ο λόγος Για τους Γιάννη Κόντη και Γιάννη Κούτρο, οι οποίοι ήδη έχουν μιλήσει με την διοίκηση.

Οι πηγές μας αναφέρουν ότι, τόσο η διοίκηση του Πανναξιακού, όσο και οι ποδοσφαιριστές έχουν τη διάθεση να συνεργαστούν και αυτό που απομένει είναι να υπάρξει η οριστική συμφωνία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Πανναξιακός, καθώς κατά το παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου. Μεταξύ άλλων ο άσος από την Καισαριανή έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Δόξα Βύρωνος, Ατλαντίδα, Αστέρα Βάρης, Πανναξιακό και ΑΟ Γλυφάδας.

Ο Κούτρος που έχει κατακτήσει το νταμπλ με τον Πανναξιακό, αποχώρησε πρόσφατα Σαρωνικού Αίγινας και ήδη είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού.

Το ίδιο ισχύει και για τον πρώην παίκτη του Πανθηραϊκού, Γιάννη Κόντη που ζει με την οικογένεια του στη Νάξο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Κόντη έχει συνυπάρξει ποδοσφαιρικά στα αναπτυξιακά τμήματα του Πανναξιακό, με τους Κώστα Μανωλά, τον Γιάννη Κωστόπουλο, τον Αντώνη Πιτταρά και πολλούς άλλους από αυτούς που απαρτίζουν σήμερα στην ομάδα.

Εκτός τους Πανναξιακό, Πανιώνιο και Πανθηραϊκό, που αγωνίζεται με επιτυχία την τελευταία διετία, ο Κόντη, έχει επίσης αγωνιστεί στους: Α.Ο Χαϊδάρι, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ρόδο, Ζάκυνθο, Γλυφάδα, Φωστήρα, Κισσαμικό, Τρίγλια Ραφήνας, Ατλαντίδα Ανθούσας και Αστέρα Βλαχιώτη.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35