social fb social inst social yt

mylostentes

Κωτσοβός: Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου | Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή μας με τον Ηλυσιακό

Κωτσοβός: Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου | Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή μας με τον Ηλυσιακό

Με αναπτερωμένο ηθικό η Άνω Μερά ετοιμάζεται για τη «μάχη» στο γήπεδο του Ζωγράφου με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

Του ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΛΥΜΙΩΤΗ

Η νίκη απέναντι στο εξαιρετικά ποιοτικό Μοσχάτο έχει ανεβάσει την ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας της Μυκόνου, που «διψάει» για το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο, το οποίο θα την κάνει να ατενίσει το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο Νίκος Κωτσοβός τόνισε στο sportcyclades.gr ότι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια των παικτών του, ενώ χαρακτήρισε εξαιρετικά μεγάλης δυσκολίας το προσεχές ματς με τον Ηλυσιακό.

«Ο προσεχής αντίπαλός μας πρόσφατα άλλαξε προπονητή ενώ πέτυχε και μια πολύ μεγάλη νίκη. Αναμφίβολα είναι σε ανοδική πορεία κάτι που κάνει την αποστολή μας πολύ δύσκολη» ήταν τα πρώτα του λόγια για να συνεχίσει: «Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Ο επόμενος μήνας θα είναι για εμάς αρκετά… βαρύς θα έλεγα, αφού εκτός από τα τέσσερα ματς πρωταθλήματος θα πρέπει να δώσουμε και άλλα δυο για το κύπελλο Κυκλάδων.»

Η αποστολή της Άνω Μεράς θα έρθει στην Αθήνα το Σάββατο, ενώ στα ευχάριστα είναι ότι το… απουσιολόγιο του Νίκου Κωτσοβού έχει αδειάσει σημαντικά.

Έτσι τόσο ο τραυματίας Μεζίνι όσο και ο τιμωρημένος Καλαγκάνης που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με το Μοσχάτο είναι στη διάθεσή του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηλυσιακό. Επίσης απολύτως καλά είναι πλέον οι Ζυγκερίδης και Σαλταμάρας που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού. Οι μόνοι που θα απουσιάσουν σίγουρα από το ματς της Κυριακής είναι ο τιμωρημένος Σούλτσε και ο Κέμπε που βρίσκεται στην Ιταλία προκειμένου να διευθετήσει το θέμα που έχει με την άδεια παραμονής του στην Ελλάδα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35