social fb social inst social yt

mylostentes

Τέλος ο Μητρόπουλος από την Προοδευτική

Τέλος ο Μητρόπουλος από την Προοδευτική

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν όπου συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Πειραιά, ο Γιώργος Μητρόπουλος είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του.

Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός έλυσε τη συνεργασία του πριν από μερικές ώρες με την Προοδευτική και πλέον αναζητάει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Πειραιά σε ισάριθμα χρόνια με Προοδευτική, Ερμή Κορυδαλλού και Ατρόμητο Πειραιά, ο Μητρόπουλος είναι δεδομένο ότι θα δεχτεί προτάσεις αρκετές από ομάδες που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, χωρίς να αποκλείει ο ίδιος το ενδεχόμενο να εξετάσει και προτάσεις που θα δεχτεί από συλλόγους ανώτερων κατηγοριών.

Φέτος είχε σημαντική συνεισφορά στην πορεία της "Προο" με τον ίδιο να ευχαριστεί τους πάντες για τη συνεργασία.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Μητρόπουλος έχει περάσει από Εθνικό Πειραιά, Προοδευτική, Ατρόμητο Πειραιά, Ερμή Κορυδαλλού, Θύελλα Ραφήνας, Βύζαντα Μεγάρων και ΠΑΟ Ρουφ.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Γιώργο Μητρόπουλο, ο οποίος παραχώρησε την εξής δήλωση: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε την φετινή χρονιά , για να πετύχουμε τον αυτονόητο στόχο της ανόδου. Τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές , τους φροντιστες, την διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας που είναι πάντα δίπλα της . Η Προοδευτικη είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα που δεν ανήκει στις ερασιτεχνικες κατηγοριες και είμαι σιγουρος ότι θα βρεθεί σύντομα εκεί που της αρμόζει γιατί έχουν μπει οι σωστές βάσεις . Αφήνω πίσω μόνο φίλους και εύχομαι πραγματικά ό,τι καλύτερο".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35