social fb social inst social yt

mylostentes

Αποχώρηση Γρηγοριάδη από τις υποδομές του Εθνικού Πειραιά

Αποχώρηση Γρηγοριάδη από τις υποδομές του Εθνικού Πειραιά

Μέσω τοποθέτησης στην επίσημη σελίδα του στο facebook ο Αντώνης Γρηγοριάδης έκανε γνωστή την αποχώρησή του από τον Εθνικό Πειραιά.
Πρόκειται για πρόσωπο που είχε τη θέση του υπεύθυνου ακαδημιών με τον ίδιο να ευχαριστεί τα πρόσωπα που συνεργάστηκε κάνοντας μία μικρή αποτίμηση της πορείας του.
Αναλυτικά

Έτσι λοιπόν έκανε την εμφάνιση του και σε μένα , αφού συμπληρώνοντας 14 χρόνια στα Τμήματα Υποδομής του Συλλόγου μας , 4 χρόνια ως προπονητής και 10 ως Διευθυντής , με βρίσκει να αποχωρώ από την θέση αυτή (όπως είχα προαποφασίσει από την αρχή της φετινής χρονιάς ) για προσωπικούς λόγους , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ όλους όσους συνεργάστηκα , νιώθοντας επίσης τεραστία υπερηφάνεια και ικανοποίηση για το επίπεδο και την ποιότητα των Ακαδημιών που παραδίδω . Είναι τόσες πολλές οι στιγμές και τα πρόσωπα πολλά , που προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη αν κάποιους ξεχάσω .. 14 χρόνια είπαμε είναι αυτά..!!
Πάμε λοιπόν :
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΑΛΕΞΗ : τον άνθρωπο με τον όποιο οραματιστήκαμε και σχεδιάσαμε την ανάπτυξη των Ακαδημιών μας , αντιμετωπίζοντας μεγάλες δυσκολίες .. Βασισμένοι σε μια σχέση ξεκάθαρη και αληθινή , με σεβασμό , πιστή και εμπιστοσύνη στα πρόσωπα μας ,αλλά κυρίως προς στο ΟΝΟΜΑ και στην ΙΣΤΟΡΙΑ του συλλόγου μας , υλοποιήσαμε σε μεγάλο βαθμό κοινούς μας στόχους . Χωρίς την δική του διάθεση και παρέμβαση.., πολλά πράγματα ίσως να μην είχαν προχωρήσει..Αλέξη μου , σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι…!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον άμεσο μου συνεργάτη κ. Βατίστα Αθανάσιο : Μονός του κάνεις , δεν μπορεί να κάνει , πολλά… Η Επιτυχία σε μια Ακαδημία είναι οι ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και η Οργάνωσή της . Εγώ είχα την ευτυχία να βρω στον δρόμο μου , έναν άνθρωπο – ορισμό των παραπάνω εννοιών , έντιμο , ηθικό και ευφυή .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους : Φαναρτζή Δημήτριο , Τούντα Νικόλαο , , Γκότση Τάκαρο , Γιαννικίου Ντίνα , ανθρώπους που ο κάθε ένας από το δικό τους το κομμάτι , βοήθησαν τα μέγιστα ξεπερνώντας πολλές φορές τον ίδιο τους τον εαυτό ,στοχεύοντας πάντα στο καλό των παιδιών μας .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους Γονείς – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ για πάνω από μια 10 ετία στην Ακαδημία μας :
Ηλιόπουλο Νικόλαο , Φραγκάκη Κων/νο ,Παπαδάκη Αντώνιο , Ζαχαρόπουλο Αλέξανδρο , Βίτσα Γεώργιο , Αναγνώστου Ευάγγελο , Κωνσταντάκο Γεώργιο και τον Κ. ΝΙΚΟ μου τον Κατηφέ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους Προπονητές - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ μου :
Ρέντζο Βαγγέλη, Βασιλική Γιάννη , Λυμπερόπουλο Γιώργο , Ελευθεριάδη Δημήτριο , Μήτση Νικόλαο , Ρέντζο Αλέξανδρο , Μάστορα Νικόλαο , Μακρή Τάκη, Μουκέα Άγγελο, Μουκέα Παναγιώτη , Μουτάφη Βασίλη , Καλογερόγιαννη Δημήτρη , Ορφανίδη Αλεξανδρο , Χαλκιά Βασίλη .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το Ιατρικό Team - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ :
Βίτσα Γεώργιο ,Καραχαλιο Γεώργιο , Τζώρτζη Βασίλη , Τζήμα Ιωάννη, Παυλίδη Λευτέρη , Σιαφάκα Αμαλία, Σταματάτου Κωνσταντίνα , Τζώρτζη Εύη κ.α. ιατρούς - φυσικοθεραπευτές , που ήταν πάρων στα γήπεδα που συμμετείχαν παιδιά της Ακαδημίας μας .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους Υπευθύνους Γηπέδων – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ :
Όλα σχεδόν τα χρόνια , μας έβρισκαν σε αναζήτηση χώρου και ωρών για προπονήσεις.. Εδώ να σημειώσω τα ονόματα του Προϊσταμένου του αθλητικού τμήματος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Κούλη Δουρέκα , οποίος ήταν ο πρώτος που στήριξε την προσπάθεια δημιουργίας Σχολής στα ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ της Καστέλλας , καθώς επίσης και της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς κ. Αντωνάκου Σταυρούλας , για την βοήθειά της κατά την διάρκεια της θητείας της ως Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. ΚΟΥΛΗ – ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ …σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ και πάλι….!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την Υπεύθυνη Σχολής Ολυμπιακού στα ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ της Καστέλλας κ. Νινέττα Βογιατζάκη, για την συνύπαρξη και την άψογη συνεργασία μας .
Επίσης τους κ. Παπαδόπουλο Ανδρέα και Περλορέντζο Γιάννη , για την παραχώρηση των Αθλητικών τους εγκαταστάσεών στην περιοχή του Ρέντη .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους Υπευθύνους Αθλητικού Ιματισμού :
Παπαδόπουλο Νίκο - Μιχαηλίδη Γιάννη ( Givova ), Πολυζο Γιώργο ( Umbro ), Πολίτη Κώστα ( Joma ) , Αρμόδωρο Ηλία και Σεροπιαν Μουρατ ( Nike ) .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τις Διοικήσεις του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της Ανδρικής μας ομάδας στα πρόσωπα των:
Αγγελόπουλο Αλέξη , Ηλιαδάκη Νικο , Ηλιαδάκη Χρήστο , Καρυδόπουλο Αλέξανδρο , Ξυδέα Γιώργο , Κωτσόπουλο Σπύρο , Δέρβο Βασίλη , Πηρούνια Νικόλαο , Καλογερόγιαννη Γιώργο , Καλογερόγιαννη Λάζαρο , Αρμόδωρο Ηλία , Βατίστα Γεώργιο. Φυσικά όλους τους φίλους με τους οποίους τρέξαμε μαζί φέτος την αντρική ομάδα και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Μπαλούρδο, τον Πέτρο Ανδρεάκο, τον Θ. Λίλα, τον Θ. Καλογερίδη, τον Ν. Νικητάκο και τους υπόλοιπους που έχω μνημονεύσει και προηγούμενα .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους Προπονητές της Ά ομάδας και στα επιτελεία τους , στα πρόσωπα των :
Τερεζόπουλο Δημήτρη , Σεροπιάν Μουράτ , Καραδήμο Λουκά , Γεωργούλη Θύμιο , Χατζηαλέξη Μαργαρίτη .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Ερασιτέχνη ΕΘΝΙΚΟ Ο.Φ.Π.Φ καθώς επίσης και τα μελή των Διοικητικών τους Συμβουλίων , στα πρόσωπα του κ. Πρίντεζη Αντώνη και της κ. Ιωαννίδου Δώρας .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Υπεύθυνο Τμημάτων Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κ. Μαρούλη Απόστολο για την άψογη συνεργασία μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ επίσης , ανθρώπους που εμπλέκονται σε διάφορες θέσεις ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ άλλων ομάδων όπως : Διευθυντές – Υπεύθυνοι , Προπονητές , Ιατρούς , Υπεύθυνοι Τουρνουά κ.τ.λ. , τονίζοντας ότι ΟΛΟΙ προσπαθούν για το καλύτερο της Ακαδημίας τους..!!
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γονείς μας , που εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια τα παιδιά τους στα τμήματά μας . Χωρίς την συνεργασία σας , δεν θα μπορούσαμε τώρα να καμαρώνουμε την πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών μας .Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ και πάλι…!!
Για το τέλος….. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κυρίως , τα ίδια τα παιδιά μας……!!!!
Τα παιδιά μας.., που πολλές φορές μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες ( χώρου, χρόνου , εκπαιδευτικών διαδικασιών , κτλ ) κατόρθωσαν να συμμετέχουν μαζικά , στις περισσότερες εκδηλώσεις της Ακαδημίας , καταθέτοντας αξίες συνυφασμένες με το ΣΗΜΑ και την ΙΣΤΟΡΙΑ της αγαπημένης μας ομάδας . Σας ευχαριστώ που μάθατε μέσα από την συμμετοχή σας στην ομάδα , να χτίσετε χαρακτήρα , πετυχαίνονται προσωπικούς αλλά και ομαδικούς στόχους , να κάνετε φίλιες και να δημιουργείτε παρέες , να σέβεστε ,να αγαπάτε και να προσφέρετε στους διπλανούς σας , καθώς επίσης και να αγαπάτε την ομάδα μας , τον ΕΘΝΙΚΟ μας..!! Σας ευχαριστώ για την επιτυχία στις σπουδές σας . 14 χρόνια είχαμε υπερβολικά πολλές επιτυχίες αθλητών μας (τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα) στις εξετάσεις για εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας . Να θυμάστε ότι η γνώση , είναι το σημαντικότερο εφόδιο για να γίνεται καλύτεροι ΑΝΘΡΩΠΟΙ..Η προσπάθειά μου στηριζόταν πάντα στο πως θα είσαστε εσείς χαρούμενα και ευτυχισμένα και αν αισθάνθηκε κάποιος ότι τον στενοχώρησα ή τον αδίκησα , ζητώ συγγνώμη..Θα είμαι πάντα δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Θα χαρώ πολύ να σας δω να κάνετε το ποδοσφαιρικό σας όνειρο πραγματικότητα. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος παρότι φέτος είχαμε 5 παίκτες από την Ακαδημία στο Roster της αντρικής μας ομάδας, ούτε που του χρόνου θα έχουμε 8 παίκτες νεαρούς από την Ακαδημία μας σε ομάδες Γ Εθνικής και άλλους 15 σε Α’ Αθηνών και Α’ Πειραιά. Μπορείτε περισσότερα . Σας πιστεύω ..Συνεχίστε..Συνεχίστε..Συνεχίστε.. Θα χαρώ επίσης να διατηρήσετε την συμπάθεια και την αγάπη σας για την ομάδα μας. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστησή μου. Να ξέρω ότι πάντα , θα σέβεστε και θα αγαπάτε τον ΕΘΝΙΚΟ μας… Να είστε πάντα υγιείς .

Θα ΧΑΙΡΟΜΑΙ και θα είμαι πάντα ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για όλους εσάς που ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ .
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους από καρδιάς …!! ‘’

Γρηγοριάδης Αντώνης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35