social fb social inst social yt

mylostentes

«Καλή επιτυχία στον Σπύρο Κωτσόπουλο – Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα»

«Καλή επιτυχία στον Σπύρο Κωτσόπουλο – Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα»

Σε μια σημαντική κίνηση προχωρούσε σήμερα (19/7) η πρώην Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικου τμήματος Εθνικού ΟΦΠΦ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσει το μήνυμα ότι ο σύλλογος πορεύεται ενιαίος και αδιαίρετος.

Με μια ανακοίνωση που εξέδωσε εύχεται «καλή επιτυχία στον κ. Κωτσόπουλο και τους συνεργάτες του στο έργο που αναλαμβάνουν. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και θα παρέχουμε όποια βοήθεια χρειαστεί», ενώ προέτρεψαν την νέα διοίκηση να «διατηρήσει το προπονητικό team και τον βασικό κορμό της ομάδας».

Αναλυτικα η ανακοίνωση:

«Η περσινή διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ εύχεται στον κ. Κωτσόπουλο και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και θα παρέχουμε όποια βοήθεια χρειαστεί . Ο Εθνικός πρέπει να είναι ενιαίος και αδιαίρετος με συνέχεια και προσήλωση σε ένα μακροχρόνιο βιώσιμο πλάνο.

Προτρέπουμε την νέα διοίκηση να διατηρήσει το προπονητικό team και τον βασικό κορμό της ομάδας ώστε με τις κατάλληλες προσθήκες να πετύχει τον στόχο».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35