social fb social inst social yt

mylostentes

Παίκτες Φωστήρα: Πρόεδρος-υπόδειγμα ο κ. Πανταζής, μας φέρθηκε τίμια

Παίκτες Φωστήρα: Πρόεδρος-υπόδειγμα ο κ. Πανταζής, μας φέρθηκε τίμια

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα, εξέφρασαν ύμνους προς το πρόεδρο της ομάδας, Διονύση Πανταζή για τη στάση που είχε όλη τη σεζόν τονίζοντας ότι στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή το ποδοσφαιρικό τμήμα, τηρώντας τις υποσχέσεις του.

Αναλυτικά

Τη στιγμή που τα πάντα έχουν παραλύσει, και η πανδημία του Κορονοϊου έχει “χτυπήσει” τόσο την κοινωνία, όσο και το ήδη “πληγωμένο” ποδόσφαιρο, το οποίο αφορά άμεσα εμάς τους ποδοσφαιριστές του Φωστήρα αλλα και τους υπόλοιπους συναδέλφους μας, όλοι όσοι αγωνιζόμαστε με την κιτρινόμαυρη φανέλα του “Φονέα”,  δηλωνουμε ευγνώμονες που είχαμε και έχουμε δίπλα μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, τον Πρόεδρο της ομάδας μας, κ. Διονύση Πανταζή.

Ένας Πρόεδρος υπόδειγμα, που τήρησε τον λόγο του, μας στήριξε τόσο οικονομικά, παρά τις περικοπές που έγιναν σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και ηθικά, τη στιγμή που διεκόπη το πρωτάθλημα και δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε αγωνιστικά μέχρι και τον τελευταίο βαθμό, όπως  και να κατακτήσουμε μέσα στο γήπεδο το Κύπελλο της ΕΠΣΑ.

Όμως ο κ. Διονύσης Πανταζής, παρά το γεγονός ότι δεν είδε φέτος τον Φονέα να οδηγείται εκεί που ανήκει, μας φέρθηκε τίμια και υποστηρικτικά.

Έτσι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα είναι να του πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς και να υποσχεθούμε ότι τη νέα σεζόν θα δώσουμε όλο μας το “είναι” για αυτόν τον ιστορικό σύλλογο.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια Αξιώτη και τον Γιώργο Πετρινώλη.

Με εκτίμηση οι ποδοσφαιριστές του Α.Π.Ο ΦΩΣΤΗΡΑ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35