social fb social inst social yt

mylostentes

Ξενάκης: Να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο Μοσχάτο

Ξενάκης: Να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο Μοσχάτο

Ο Λεωνίδας Ξενάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Μοσχάτου και αναφέρθηκε στα “θέλω” του με τη φανέλα του συλλόγου δίνοντας υπόσχεση για μεγάλες χαρές τη σεζόν που έρχεται.

Σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Μοσχάτου.Θελω τα πρώτα σου συναισθήματα μετά τη συμφωνία με την ομάδα και τους λόγους που σε έπεισαν να είσαι μαζί μας

Απ: Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω πολύ το προπονητή της ομάδας του Μοσχατου , κ. Σπάθα , καθώς και τους κ.κ Φαναριτη και Γκουμα. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που αυτήν την σεζόν θα αποτελέσω μέλος την οικογένειας του Μοσχατου , ενός σύλλόγου που αρχικά φημίζεται για το οικογενειακό του κλίμα και γενικότερα για την άριστη συνεργασία μεταξύ παικτών και διοίκησης .

Στόχοι για τη νέα χρονιά

Η φετινή χρόνια, από πλευράς μου, ξεκινάει με πολύ όρεξη για προπόνηση ενώ στόχος μου είναι να βοηθήσω στο μέγιστο την νέα ομάδα μου για μια επιτυχημένη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα .

Μήνυμα στον κόσμο

Το μήνυμα μου προς τον κόσμο του Μοσχάτου είναι μόνο ένα … πως φέτος θα ζήσουμε μεγάλες χαρές για τις οποίες θα προσωπικά υπόσχομαι πως θα παλέψω με μεγάλη αφοσίωση και πολύ όρεξη !!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35