social fb social inst social yt

mylostentes

Νικολέτος: Αδικούμαστε από τη θέση μας

Νικολέτος: Αδικούμαστε από τη θέση μας

Με την παρουσία του βοήθησε σημαντικά το Κερατσίνι να ανεβάσει στροφές αφού εκτός από το πέναλτι είχε και το δοκάρι και ενώ το σκορ ήταν 1-2.

Ο λόγος για τον ικανότατο μέσο, Γιώργο Νικολέτο ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας: "Δεχθήκαμε δύο γκολ στο ημίχρονο κόντρα στην ροη του αγώνα. Δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πληρώνοντας ατομικά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε γρήγορα το γκολ και μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε στην φάση του δοκαριού και έτσι σε μια αντεπίθεση δεχτήκαμε το τρίτο γκολ".

Ερωτηθείς για την μέχρι τώρα πορεια της ομάδας ο "Λέτο" είπε: Η πορεία σίγουρα είναι δύσκολη,οι διάφορες είναι μικρές και γι αυτό βλέπουμε κάθε Κυριακή διαφορετικά αποτελέσματα. Όλα τα παιχνίδια κρίνονται σε λεπτομέρειες".

Ποιος είναι ο στόχος του συλλόγου: Για εμάς ο στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται,οτιδήποτε άλλο προκύψει καλοδεχούμενο αλλά θεωρώ ότι αδικούμαστε από την βαθμολογική θέση που έχουμε αυτή την στιγμή".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35