social fb social inst social yt

mylostentes

Ηλιούπολη: Έγιναν τα εργομετρικα και οι ιατρικές εξετάσεις- Αύριο η πρώτη

Ηλιούπολη: Έγιναν τα εργομετρικα και οι ιατρικές εξετάσεις- Αύριο η πρώτη

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε η Ηλιούπολη με αφορμή την αυριανή ημέρα που σηματοδοτεί την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων της ομάδας.

Το διήμερο Δευτέρα και Τρίτη ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Ξεκινάει το ταξίδι αύριο στις 18.30
Μετά από πολλά χρόνια, η ομάδα μας επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες με στόχο να καθιερωθεί και να κάνει βήματα προόδου. Το ταξίδι προς τη Γ Εθνική ξεκινάει αύριο 29 Ιουλίου στο γήπεδο Ηλιούπολης Α αφού στις 6:30 έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά. Το παρών θα δώσουν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα καθώς και εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου. Καλούμε τον κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου μας για να στηρίξει απο την πρώτη μέρα την προσπάθεια η οποία σε όλα τα επίπεδα θα είναι συλλογική. Η Ηλιούπολη ήρθε για να μείνει και θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια από το κάθε πρόσωπο προκειμένου ο Ηλιος να βελτιώνεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα.
Εργομετρικα και αιματολογικές εξετάσεις
Παράλληλα ενημερώνουμε ότι το διήμερο Δευτέρα και Τρίτη οι ποδοσφαιριστές την Σωτήρη Τζουμερκιώτη και Πέτρου Δημητρίου υποβλήθηκαν σε εργομετρικες και ιατρικές εξετάσεις δείχνοντας ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατασταση,με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35