social fb social inst social yt

mylostentes

Πάτησαν χορτάρι για πρώτη φορά στην Ηλιούπολη [pics]

Πάτησαν χορτάρι για πρώτη φορά στην Ηλιούπολη [pics]

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη “Πρώτη” του ΓΣ Ηλιούπολης σήμερα, Τετάρτη, 28 Ιουλίου με την αισιοδοξία να είναι έκδηλη στα πρόσωπα όλων.

Στις 19.00 τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμος από τον πατέρα, Γιώργο Γιαννόπουλο, με την ομάδα στη συνέχεια να πατάει για πρώτη φορά χορτάρι του γηπέδου Ηλιούπολης Α'.

Υπό την καθοδήγηση των Πέτρου Δημητρίου και Σωτήρη Τζουμερκιώτη ξεκίνησαν οι πρώτες οδηγίες, ενώ στην αρχή του προγράμματος η προθέρμανση έγινε από τον γυμναστή, Ιγνάτιο Σακελλαρίδη.

Ασφαλώς το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας δεν θα μπορούσε να μην δώσουν πρόσωπο από την επιτροπή ποδοσφαίρου, όπως οι  Άρης Στεφανής (εκλεγμένος έφορος ποδοσφαίρου), Δημήτρης Βλάχος, Νίκος Χάλκος, Φώτης Θεοδωράκης, Γιώργος Κοντογιάννης, καθώς και το μέλος του Γυμναστικού συλλόγου, Γιώργος Μπενάς που αποτελεί και έφορο στο τμήμα βόλεϊ γυναικών.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στην φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ομάδας που φρόντισε να τονώσει το ηθικό του ποδοσφαιρικού τμήματος από την πρώτη ημέρα.

Το ταξίδι ξεκίνησε και περιμένουμε τον κόσμο της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια.

Δείτε φωτογραφιες


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35