social fb social inst social yt

mylostentes

Κέρδος οι μικροί στο πρώτο φιλικό της ΑΕ Μοσχάτου

Κέρδος οι μικροί στο πρώτο φιλικό της ΑΕ Μοσχάτου

Το Μοσχάτο ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό της χρονιάς από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου με 4-2 , ωστόσο οι παίκτες του Βασίλη Σπάθα άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά έχοντας στα πόδια τους μόλις τέσσερις προπονήσεις και μάλιστα την Παρασκευή πέρασαν και εργομετρικά στάθηκαν εξαιρετικά απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει τις διπλάσιες ημέρες προπόνησης ,άρα διαθέτει και μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.‘Ενα από τα μεγάλα κέρδη του αγώνα ήταν η παρουσία των νεαρών που προέρχονται απο την Ακαδημία του συλλόγου. Παιδιά απο τα σπλάχνα της ομάδας που απέναντι σε παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία δεν φοβήθηκαν και κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους. Μάλιστα από συνεργασία των Γκούμα(έδωσε την ασίστ) και Παυλάκη (σκόραρε) έγινε το 2-2 στο 71. Ειδική μνεία αξίζει να γίνει και στον τερματοφύλακα Νίκο Δρόσο(Γεννημένος το 2004) ,που έδειξε πολύ καλά στοιχεία.Η βροχή που προηγήθηκε αλλά και κατά την διάρκεια του ματς, επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και τις δύο ομάδες κάνοντας τον αγωνιστικό χώρο δύσκολο στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Σαπαλίδη, για να ισοφαρίσει ο Νιζάμης ύστερα από σέντρα του Κανελλόπουλου στο 44.Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με τον Σαπαλίδη(από εμφανή θέση οφσάιντ) για να έρθει η υπέροχη συνεργασία στο 71 των Γκούμα και Παυλάκη για το 2-2 με τον Βασίλη Σπάθα να έχει 9 μικρούς στην ενδεκάδα και τους Κωνσταντίνου-Φιαμέγκο. Η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού, ωστόσο ,αλλά και η ατυχία η φάση του 3-2 “μίλησε” και λίγο πρίν το τέλος ήρθε και το 4-2.Το σίγουρο είναι ότι το πρώτο φιλικό μπορεί να μην ήταν νικηφόρο ,οι ελπίδες όμως από τα νέα παιδιά σε συνδυασμό με την εμπειρία των παικτών που ξεκίνησαν το ματς αποτελεί ένα ισχυρό συστατικό ελπίδας..

Μοσχάτο : Δρόσος -Σταύρου -Ζιωβας-Φιαμεγκος-Ρετζος-Χατζησοφρωνιου -Κωνσταντινου -Πασαλίδης-Ξενάκης -Κανελλοπουλος-Νιζάμης

Επαιξαν και οι : -Ρέντι-Γκούμας–Ροκάι–Γιακουμάκης–Παυλάκης-Βουζαλής,Σκούρτας-


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35