social fb social inst social yt

mylostentes

Ασημέλης: «Στόχος είναι να πάει ο Εθνικός όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ασημέλης: «Στόχος είναι να πάει ο Εθνικός όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ, Γιάννης Ασημέλης, έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας.

Ο νεαρός πορτιέρε θα συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του τον Οκτώβριο, όντας γεμάτος εμπειρίες και αγωνιστικά λεπτά στην ως τώρα καριέρα του. Ξεκίνησε στα 16 του από την Προοδευτική, συνεχίζοντας στον Ήφαιστο και τον Ερμή Κορυδαλλού. Αγωνίστηκε στη συνέχεια στο Αιγάλεω, έχοντας γεμάτη χρονιά και βοηθώντας την ομάδα να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Την περσινή χρονιά βρέθηκε ξανά στο ρόστερ του Αιγάλεω μέχρι τα Χριστούγεννα, όταν και μεταγράφηκε στη Θύελλα Καμαρίου. Την φετινή σεζόν, πρόκειται να αγωνιστεί με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά. Ο ποδοσφαιριστής φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική μνεία στο Αιγάλεω και την Προοδευτική, συλλόγους για τους οποίους διατηρεί όμορφες αναμνήσεις.

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

 

Η περσινή ήταν μια περίεργη χρόνια για όλους καθώς τελείωσε άδοξα και δεν έδωσε την δυνατότητα στις ομάδες να παλέψουν μέχρι τέλους για τους στόχους τους. Γι' αυτό και η διακοπή άφησε πικρία.

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους, πόσο μάλλον σε εμάς που η καθημερινότητα μας ήταν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Αν μπορούσα να το θέσω πιο απλά, ένιωθα «σαν ψάρι έξω από το νερό».

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Σε επίπεδο ομάδας, ο στόχος είναι να πάει ο Εθνικός όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι ιστορική ομάδα και αποτελεί τιμή να υπερασπίζομαι την εστία του. Όσον αφορά σε προσωπικό επίπεδο, να έχω μια καλή σεζόν, υγιής ώστε να μπορέσω να βάλω τις βάσεις για κάτι παραπάνω.

 

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδοξου φινάλε πέρυσι;

Ήδη υπάρχουν θέματα που δεν έχουν λυθεί, όπως η αναδιάρθρωση, οι ημερομηνίες, οι συμμετοχές των ομάδων. Και φυσικά βλέπετε πως υπάρχει αύξηση στα κρούσματα, κάτι που καθιστά το μέλλον τόσο του ποδοσφαίρου, όσο και της χώρας γενικότερα, θολό. Άρα η συνέχεια θα δείξει.

 

Τι σου έχει μείνει από την μέχρι τώρα πορεία σου;

Δεν θα ξεχάσω την άνοδο στην Football League με το Αιγάλεω, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά με την Προοδευτική και τον επόμενο χρόνο την άνοδο μας στην Γ' Εθνική.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35