social fb social inst social yt

mylostentes

Βιδάλης: «Το κλίμα είναι εξαιρετικό, όλη η ομάδα είναι μια οικογένεια»

Βιδάλης: «Το κλίμα είναι εξαιρετικό, όλη η ομάδα είναι μια οικογένεια»

Ο Γιάννης Βιδάλης μίλησε στο soccerlive.gr

Ο ταλαντούχος οπισθοφύλακας έχει αγωνιστεί σε πληθώρα καταξιωμένων ομάδων, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ξεκινώντας από την Α.Ε.Κ., συνέχισε στο Ζευγολατιό, με τον Παναργειακό και τον Αήττητο Σπάτων να ακολουθούν. Στη συνέχεια, πέρασε από το Αιγάλεω, τους Αγίου Αναργύρους και την Καλλιθέα, για να βρει το «λιμάνι» του στον Άγιο Ιερόθεο, τα χρώματα του οποίου θα εκπροσωπήσει και την φετινή σεζόν. Ο Γιάννης Βιδάλης μας παραχώρησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη, δείχνοντας την χαρά του που θα βρίσκεται ξανά στην ομάδα από το Περιστέρι.

 

Αναλυτικά:

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Θεωρώ πως πέρυσι που ήρθα στην ομάδα του Αγίου Ιεροθέου η ομάδα είχε εξασφαλισμένη την παραμονή της στην βαθμολογία! Κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις με αποκορύφωμα την επίτευξη του στόχου της ομάδας μας να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου. Σίγουρα, η διακοπή του πρωταθλήματος κανέναν αθλητή και καμία ομάδα δεν ευνόησε σε κανένα άθλημα. Αυτό το φαινόμενο δυστυχώς είναι παγκόσμιο. Πρώτα απ' όλα όμως προέχει η υγεία και στην συνέχεια ακολουθεί ο αθλητισμός.

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Όπως ανέφερα δυστυχώς αυτή η διακοπή δεν βοήθησε κανέναν αλλά αντιθέτως άφησε πολλούς αθλητές πίσω στην φυσική κατάσταση. Το χρονικό διάστημα της αποχής ήταν μεγάλο με τις συνέπειες να είναι αναπόφευκτες. Οι συνέπειες αυτές δεν είναι μόνο ψυχολογικές καθώς υπάρχει έλλειψη και στέρηση απ την καθημερινότητα και την αγάπη σου για τον αθλητισμό και την άσκηση αλλά και δυσκολίες καθώς υπάρχει πρόβλημα και με το οικονομικό κομμάτι αφού οι παίχτες δεν έχουν οικονομικές απολαβές απ την δουλειά τους.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Για φέτος η ομάδα μου και εγώ έχουμε κοινούς στόχους. Τα τελευταία χρόνια ο Άγιος Ιερόθεος κάνει πρωταθλητισμό και θεωρώ πως και αυτόν το χρόνο θα καταφέρουμε να είμαστε στις υψηλότερες θέσεις, εάν όχι στην υψηλότερη του βαθμολογικού πίνακα! Χαίρομαι που η ομάδα έχει στόχο, όραμα και πολύ καλή οργάνωση και πιστεύω πως με το έμψυχο δυναμικό των ποδοσφαιριστών, τεχνικού επιτελείου και διοικήσεως, η ομάδα έχει όλα τα φόντα να κάνει μεγάλες επιτυχίες την χρόνια που ακολουθεί!

 

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδοξου φινάλε πέρυσι;

Κάθε χρόνια κάθε ξεκίνημα ποδοσφαιρικής σεζόν είναι πολύ εντυπωσιακό για κάθε ποδοσφαιριστή. Έχει όρεξη για να επανέλθει απ' το διάστημα των διακοπών, πόσο μάλλον φέτος που το χρονικό διάστημα ήταν κοντά στους 4 μήνες, άρα όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε μια έξτρα ενέργεια και ώθηση να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό!

 

Τι σε κράτησε και φέτος στην ομάδα του Αγίου Ιεροθέου;

Το κλίμα είναι εξαιρετικό στα αποδυτήρια, όλη η ομάδα είναι μια οικογένεια! Ένας παραπάνω λόγος για εμένα είναι να είμαι κάπου που να περνάω ευχάριστα. Να πηγαίνω κάθε μέρα στην δουλειά μου και να γυρνάω σπίτι μου χαρούμενος. Είδα τις κινήσεις της ομάδας. Οι προσθήκες ήταν όλες αξιόλογες με ποιοτικούς παίχτες και πολύ καλούς χαρακτήρες. Όλα αυτά μαζί με την άψογη συνεργασία που είχα τα προηγούμενα χρόνια με τον κύριο Ισίδωρο Σταυριανό τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, συντέλεσαν στην θετική μου απάντηση προς την διοίκηση της ομάδος!


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35