social fb social inst social yt

mylostentes

Ανακοίνωσε Σρέκοβιτς ο Αιολικός

Ανακοίνωσε Σρέκοβιτς ο Αιολικός

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Αιολικός.

 

Ο Νέναντ Σρέκοβιτς λογίζεται πλέον παίκτης του Αιολικού. Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ο 32χρονος είναι βέβαιο πως θα φορά τα κυανόλευκα την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Σρέκοβιτς είναι 32 ετών, μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, της Νάπρεντακ, της Σρεμ, της Ποζάρεβατς, της ολλανδικής Ντε Χράαπσαφτ στην Eredivisie, της Φρέντρικστραντ, της Ράντ, της Κόπερ και της Ράντνικ Μπιέλινα. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης Ασπροπύργου. Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Αιολικού:
 
«Ο ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νέναντ Σρέκοβιτς.
Ο Σρέκοβιτς (32ετών) είναι μεσοεπιθετικός με σημαντική εμπειρία σε υψηλό επίπεδο.
Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Football League με την Ένωση Ασπροπύργου, πραγματοποιώντας 23 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 3 γκολ. Ξεκινώντας από τον Ερυθρό Αστέρα, παραχωρήθηκε δανεικός σε διάφορες ομάδες της πατρίδας του(Νάπρεντακ, Σρεμ, Ποζάρεβατς). Το 2011 θα μεταγραφεί στην Ντε Γκράαφσαπ κάνοντας 22 συμμετοχές στην Eredivisie. Έχει αγωνιστεί επίσης στις Φρέντικστραντ (Νορβηγία), Ράντ (Σερβία), Κόπερ και ΝΚ Κρσκο (Σλοβενία), Ράντνικ Μπιέλινα (Βοσνία).
Ο Σρέκοβιτς έχει κατακτήσει από μία φορά τα Κύπελλα Σλοβενίας και Βοσνίας Ερζεγοβίνης, με Κόπερ και Ράτνικ Μπιέλινα αντίστοιχα.
 
Η Διοίκηση του Αιολικού, τον καλωσορίζει με χαρά στο νησί μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα του Συλλόγου.
Μία ομάδα, ένα νησί!»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35