social fb social inst social yt

mylostentes

Φιλική μοιρασιά για Ηλιούπολη και Εθνικό

Φιλική μοιρασιά για Ηλιούπολη και Εθνικό

Αμφότεροι θα τεθούν αντιμέτωποι στο πρωτάθλημα, ωστόσο, τη σημερινή ημέρα διασταύρωσαν τα ξίφη τους μένοντας στο 1-1.

Ο λόγος για τον ΓΣ Ηλιούπολης και τον Εθνικό Πειραιά όπου είχαν την ευκαιρία να δώσουν το πρώτο τους φιλικό.

Στο α’ μέρος οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία.

Η Ηλιούπολη έδειξε ότι είναι σαφώς πιο έτοιμη αφού έχει ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία της και σκόραρε στο 44΄όταν ο Βινίσιους τροφοδότησε τον Φάμπιο Ταβάρες και ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι με ένα ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Λαδά κάνοντας το 1-0.

Παράλληλα, ο Εθνικός είχε καλή στιγμή με το ξαφνικό σουτ του Παλούκη που είδε εκτός εστίας τον Τικταπανίδη να καταλήγει μόλις άουτ, ενώ νωρίτερα η Ηλιούπολη είχε καλές στιγμές με τους Γεμιστό και Βινίσιους.

Στο β' μέρος οι δυο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει ωστόσο ο Εθνικός ισοφάρισε με ωραίο σουτ του Παπαδάκη. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης) Τικταπανίδης, Λεβέντης, Κωτσαλάς, Αγοραστός, Πετράς, Γάγγος, Λάμπι, Γλυνός, Γεμιστός, Βινίσιους, Ταβάρες.

gs-ilioupolis-endekada-2021.jpg

Έπαιξαν ακόμη οι: Γεωργιάδης, Τζαθάς, Αγκόλι, Τουρκοχωρίτης, Παπουτσής, Κουστουμπάρδης, Δωματιώτης, Ζώης, Ορφανός, Τζόι, Στεφανής, Μουγιακάκος, Υπο Δοκιμήν, Υπο δοκιμήν.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν) Λαδάς, Νταούλιας, Παπαγεωργίου, Πεχλιβανίδης, Ζωγραφάκης, Λώλος, Παυλής, Κόκορης, Σαρηγιάννης, Παλούκης, Βαγγέλης.

ethnikos-2021.jpg

Έπαιξαν ακόμη οι: Ζούπα, Μελιάδης, Ματσαδές, Ασημέλης, Αθανασίου, Κηπουρός, Παπαδάκης.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35