social fb social inst social yt

mylostentes

Εξαιρετική η Ηλιούπολη, 2-1 τον Ιωνικό

Εξαιρετική η Ηλιούπολη, 2-1 τον Ιωνικό

Πραγματοποιώντας την καλύτερη της εμφάνιση στα φιλικά ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Ηλιούπολη επικράτησε -με ανατροπή- 2-1 του Ιωνικού.

Ο Ήλιος παρότι αντιμετώπισε μια ομάδα που ανήκει σε ανώτερη κατηγορία έδειξε θετικά στοιχεία, με καλή αμυντική συνοχή, κυκλοφορία και το κυριότερο, δεν φοβήθηκε να βάλει τη μπάλα κάτω από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. 

Από την άλλη ο Ιωνικός έδειξε κουρασμένος από τη σκληρή προετοιμασία ωστόσο είχε και καλά σημεία κυρίως στο α' μέρος. Οι φιλοξενουμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 2' ο Μάναλης ειχε με σουτ δοκάρι. Ο Ήλιος επιχείρησε να απειλήσει στο 3’ με ένα σουτ του Φάμπιο όπου ο Φυλακτός μπλόκαρε εύκολα, ενώ στο τέταρτο ο Ρόλε πέρασε μια κάθετη στον Βλαχομήτρο αλλά ο Τικταπανίδης βγήκε και μπλόκαρε. Στο 20’ ο Ρόλε είχε μια εκτέλεση φάουλ όπου η μπάλα έφυγε ψηλά, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Αργεντινός πέρασε όμορφη κάθετη πάσα στον Μάναλη κι αυτός με άψογο τελείωμα έκανε το 0-1. Στο 33’ η Ηλιούπολη κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ο Φάμπιο βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, πλάσαρε τον Φυλακτό και έκανε το 1-1.

Στο 57’ ο Ματσούκας με ωραία κίνηση και σουτ εκτός περιοχής απείλησε αγγίζοντας το δεύτερο γκολ, ενώ στο 62’ ο Δημήτρης Σπανός πέρασε στο ματς και τους Ρόκου, Λεουνάκη, Αλεξανδράκη, Ματίας Κάστρο, αντικαθιστώντας τους Φυλακτό, Ρόλε, Ματσούκα και Μάναλη. Στο 78’ η Ηλιούπολη βγήκε στην κόντρα και ο Βινύσιους από κοντά έκανε το 2-1 μετά από πάσα του Αγκόλι. 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Φυλακτός (62’ Ρόκου), Μουστάκης, Σινγκ, Φαζός, Τσιριγώτης (46’ Βλάχος), Τιεντσέ, Γκουτσούλιας, Ρόλε (62’ Ματίας Κάστρο), Βλαχομήτρος (46’ Κουϊρουκίδης), Ματσούκας (62’ Λεουνάκης), Μάναλης (62’ Αλεξανδράκης).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Τικταπανίδης, Λεβέντης, Κοτσάλας, Αγοραστός, Γεωργιάδης, Γάγγος, Λάμπη, Γλυνός, Γεμιστός, Βινύσιους, Ταβάρες.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ορφανός, Πέτρας, Γαβαλάς, Μπλέντι, Ζώης, Κουστουμπάρδης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35