social fb social inst social yt

mylostentes

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις το Μοσχάτο 1-3 τον Ερμή Κορυδαλλού

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις το Μοσχάτο 1-3 τον Ερμή Κορυδαλλού

Την τέταρτη νίκη του στα τελευταία έξι ματς πανηγύρισε το Μοσχάτο που πήρε το Πειραϊκό ντέρμπι νικώντας με 1-3 τον Ερμή Κορυδαλλού και πλέον πηγαίνει με ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Φωστήρα την άλλη εβδομάδα.

Το συγκρότημα του Βασίλη Σπάθα που παρέμεινε για έκτο συνεχόμενο ματς αήττητο έφτασε σε ακόμη ένα τρίποντο παρουσιάζοντας καλή εικόνα στο α' μέρος, όχι όμως και στην επανάληψη που οι "πράσινοι" ήταν επιπόλαιοι και ασόβαροι.

Στο 10' ο Μπέρτζος με προβολή μετά από φάουλ του Πασαλίδη έκανε το 0-1, με τον Κορνελάτο στο 20' με δυνατό σουτ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 72' ο Μπιτσάνης έκανε το 1-2, με τον Πουλάκη στο 74' με κεφαλιά ψηλοκρεμαστή να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Σταύρος Τζαναβάρας) Παπακώστας, Κολοβός (64' Μικρούλης), Σκόνδρας (79' Μανωλάκος), Καλιακούδας, Μπούρας, Καραγιάννης, Τζανιδάκης, Βαλιουτής (67' Κιούκου), Μπιτσάνης, Σενάι, Ομαρ (76' Κανταράς).

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Βασίλης Σπάθας) Γιώρας, Σταύρου (46' λ.τρ. Πουλάκης), Μανιδάκης (61' Ξυγκάκης), Ντούμπερετ, Μπέρτσος, Κορνελάτος, Νιζάμης (87' Φιαμέγκος), Βινίσιους, Ευθυμιάδης, Πασαλίδης (39' λ.τρ. Κουρκούτης), Ζελέκου.


Σχετικά άρθρα

Μυλώνης: Δεν ξέρουμε τι σχεδιασμό θα κάνουμε στην Κηφισιά, αφού το... τοπίο είναι θολό

Μάγκας ο Άρης, γύρισε τούμπα το ματς με τον Πόρο και πήρε ΙΣΤΟΡΙΚΗ νίκη!

Γ' Εθνική 2022-23: Ο καταρτισμός των πέντε ομίλων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35