social fb social inst social yt

mylostentes

Σάββας Ηλιάδης: Ομάδα ανώτερων κατηγοριών ο Φωστήρας

Σάββας Ηλιάδης: Ομάδα ανώτερων κατηγοριών ο Φωστήρας

Αποτελεί και φέτος, μέχρι στιγμής, τον πρώτο σκόρερ του Φωστήρα.

Αυτό δείχνει ότι σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα είναι εξαιρετική, με τους αντίπαλους αμυντικούς και προπονητές να έχουν ως κύριο μέλημα να τον περιορίσουν αφού το επιθετικό παιχνίδι του Φονέα στηρίζεται πάνω του.

Ο Σάββας Ηλιάδης ωστόσο δεν καταλαβαίνει από... τακτικές αφού με τα 5 γκολ που έχει πετύχει δείχνει ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο δεινούς σκόρερ στο Λεκανοπέδιο.

Την προηγούμενη Κυριακή πέτυχε δυο γκολ στη νίκη με 4-1 επί του Ερμή Κορυδαλλού, με τον ίδιο να μιλάει για τη φετινή προσπάθεια.

Αναλυτικά.

-Πως αισθάνεσαι που και φέτος αποτελείς τον πρώτο σκόρερ της ομάδας;

Ο κύριος μου στόχος αποτελεί να βοηθάω την ομάδα που αγωνίζομαι. Όταν αυτό συνοδεύεται με την επίτευξη τερμάτων τότε είμαι διπλά ικανοποιημένος, γιατί δουλεύω πολύ γι αυτό. 

-Τα δυο γκολ κόντρα στον Ερμή Κορυδαλλού σε φέρνουν στην 2η θέση. Θεωρείς ότι μπορείς να αναδειχθείς πρώτος σκόρερ;

Είναι νωρίς ακόμη για να συζητήσουμε κάτι τέτοιο αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμη αρκετό δρόμο. Προσωπικά αυτή τη στιγμή αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα να κερδίζει κάθε Κυριακή.

-Που οφείλετε η κάμψη που είχατε στα προηγούμενα ματς;

Νομίζω ότι στα περισσότερα μας σταθήκαμε άτυχοι. Αφήνουμε όμως πίσω αυτές τις συγκυρίες και είμαστε έτοιμοι να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.

-Μπορεί ο Φωστήρας φέτος να διεκδικήσει;

Ο Φωστήρας είναι αναγκαίο να πρωταγωνιστήσει ειδικά σε αυτές τις κατηγορίες γιατί πρέπει να γυρίσει στα επαγγελματικά σαλόνια.

-Ποιος είναι ο στόχος σου

Ο στόχος μου κάθε χρονιά αποτελεί να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα που αγωνίζομαι για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35