social fb social inst social yt

mylostentes

Χωρίς Παλαιοπάνο, Αχειμαστο στον Κορυδαλλό-Αγώνα δρόμου Σαββίδης-Ζώτος

Χωρίς Παλαιοπάνο, Αχειμαστο στον Κορυδαλλό-Αγώνα δρόμου Σαββίδης-Ζώτος

Σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία της Άνω Μεράς για τον κυριακάτικο αγώνα της 12ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο όπου αντίπαλος θα είναι ο Ερμής Κορυδαλλού.

Οι Μυκονιάτες για πέμπτο σερί ματς θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και εφόσον μπορέσουν μέσω της εμφάνισης που θα πραγματοποιήσουν να φτάσουν στην τέταρτη φετινή τους νίκη και πρώτη εκτός έδρας.

Το γεγονός ότι οι Κορυδαλλιώτες βρίσκονται στην τελευταία θέση δεν θα πρέπει να επηρεάσει την ομάδα του Νίκου Κωτσοβού που θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένοι και στα 90' αφού ο Ερμής είναι μια ομάδα που δεν παρατάει κανένα παιχνίδι κάτι που το απέδειξε και κόντρα στο Μοσχάτο παρά την ήττα αλλά και με την Κηφισιά και τους Αγιους Αναργύρους.

Στο ιατρικό δελτίο αναγράφονται τα ονόματα των Ζώτου και Σαββίδη, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Αχείμαστος και Παλαιοπάνος.

Όσον αφορά τον Σαλταμάρα, ο υψηλόσωμος στόπερ εξέτισε την τιμωρία του και θα ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή το Σάββατο το μεσημέρι από το νησί των ανέμων με προορισμό το λιμάνι του Πειραια. 

Εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Κέμπε. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35