social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καμαρινόπουλος στον Παλληνιακό

Καμαρινόπουλος στον Παλληνιακό

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Παλληνιακού συνεχίζεται, καθώς πριν από λίγο οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, γνώριμό μας στην ΕΠΣΑΝΑ.

Πρόκειται για τον Λάμπρο Καμαρινόπουλο, ο οποίος είχε ένα πέρασμα από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου την περσινή σεζόν, ενώ έχει αρκετές συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. 

Στην ανακοίνωση του Παλληνιακού αναφέρεται: «Κιτρινόμαυρος και ο Καμαρινόπουλος!
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή! Πριν από λίγο η διοίκηση της ομάδας έδωσε τα χέρια με τον Λάμπρο Καμαρινόπουλο, ο οποίος έχει εμπειρία από τη Γ’ Εθνική και θα βοηθήσει τον Παλληνιακό στο υπόλοιπο της σεζόν!
Ο Καμαρινόπουλος είναι 22 ετών και παίζει ως δεξί κι αριστερό μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης όπου και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στη Δόξα Βύρωνα με την οποία αγωνίστηκε στην Α’ ΕΠΣΑ. Ακολούθησαν οι Άγιοι Ανάργυροι και πάλι στην Α’ ΕΠΣΑ, χρονιά κατά την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με τη φανέλα της Προοδευτικής στην κατηγορία. Πέρυσι έπαιξε για μισή σεζόν στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και γύρισε εκ νέου στους Αγίους Αναργύρους με τους οποίους πήρε συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Και φέτος ήταν στην κατηγορία, αφού μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Ιτέας. 
Σε δήλωσή του για τη μεταγραφή του στην ομάδα μας ο Καμαρινόπουλος τόνισε: «Ήρθα στον Παλληνιακό για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Έχουμε ένα καλό σύνολο και καλό προπονητή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Λάμπρο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35