social fb social inst social yt

mylostentes

Τζανουλίνος: Μπροστά σε τέτοια γεγονότα, το ποδόσφαιρο δεν έχει αξία

Τζανουλίνος: Μπροστά σε τέτοια γεγονότα, το ποδόσφαιρο δεν έχει αξία

Άρχισε να... κλωτσάει τη στρογγυλή θεά στην Παιανία για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Μάριος Τζανουλίνος από μικρός είχε ένα όνειρο, να γίνει ποδοσφαιριστής αποφασίζοντας να μάθει τα μυστικά του αθλήματος σε μια από τις καλύτερες ακαδημίες της χώρας υπογράφοντας μάλιστα και το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με το Τριφύλλι.

Ο 23χρονος μέσος με καταγωγή από την Τήνο έχει προσφέρει λύσεις στο συγκρότημα από την Ανατολική Αττική, με τον ισχυρό άνδρα του σωματείου Αλέκο Κουκά, να δείχνει ότι έχει επενδύσει αρκετά στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Ο αρχηγός των πρασίνων που έχει περάσει από Κέρκυρα, Παναιγιάλειο και Αχαρναϊκό διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του αφού έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του.

Ο ίδιος μίλησε στο soccerlive.gr για τον Αήττητο, τη χρονιά που πραγματοποιεί, τον κορωνοϊό και το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά

-Γιατί αποφάσισες να μετακινηθείς φέτος στον Αήττητo;

Πολύ σημαντικό ρόλο για την μετακίνηση μου στην ομάδα είναι ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση, το πλάνο της ομάδας από το χτίσιμο της και η εμπιστοσύνη που υπήρχε από την μεριά μου σε εκείνους.

-Αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή σου;

Νιώθω απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή μου γιατί οι άνθρωποι της ομάδας τήρησαν τις υποσχέσεις τους σε όλους τους παίχτες της ομάδας ανεξαιρέτως. Τήρησαν το πλάνο και ήταν πάντα δίπλα στις καλές και στις άσχημες στιγμές που δημιουργήθηκαν.

-Θεωρείς ότι η ομάδα σου ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες;

Ο στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Το καταφέραμε πολύ γρήγορα σε αντίθεση με το ότι πίστευε ο ποδόσφαιρικος κόσμος και μετά η πορεία ήταν όλο και καλύτερη όπως είναι το λογικό. Πλέον ο στόχος της ομάδας είναι να κλείσει όσο πιο ψηλά μπορεί έτσι ώστε να μπουν οι βάσεις για μια ακόμα καλύτερη χρόνια.

46492665_10214888601433141_866018148795547648_n.jpg

-Η διοίκηση είναι δίπλα σας. Πως θα μπορούσες να περιγράψεις τον Αλέκο Κουκά;

Oι πράξεις του τα τόσα χρόνια μπορούν να είναι η απάντηση μου, είναι ένας άνθρωπος σπάνιος για τον χώρο, φερέγγυος, τα λόγια του γίνονται πραξεις και πάνω απ όλα στηρίζει και είναι δίπλα στους παίχτες πράγμα πολύ σπάνιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

-Τι στόχο έχεις σαν άνθωπος;

Στόχος μου σαν ανθρωπος είναι να βελτιώνομαι συνεχώς σαν προσωπικότητα πάνω από όλα και στην συνέχεια σαν αθλητής-ποδοσφαιριστής. Προσπαθώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και κάθε χρόνια να βάζω το δικό μου λιθαράκι στους στόχους της ομάδας.

89114922_10218594965049915_7528792088922554368_n.jpg

-Θεωρείς ότι θα μπορούσατε να πρωταγωνιστήσετε;

Όπως σαν είπα και πιο πάνω ο στόχος της ομάδα ήταν η παραμονή, ομως με την σταθερότητα της διοίκησης την δυναμική και τη ποιότητα των παιχτών θεωρώ πως η ομάδα με κάποια αποτελέσματα που αδικήσαμε τους εαυτούς μας θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει.

-Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια;

Το μυστικό της επιτυχίας μας θεωρώ πως είναι το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Είμαστε μια παρέα που ο ένας αγωνίζεται για το καλό του άλλου και όλοι μαζι για το καλό της ομάδας και στις δύσκολες στιγμές ο καθένας μας το έδειξε έμπρακτα!

-Πως κρίνεις το επίπεδο του ομίλου;

Δημιουργήθηκε μια νέα κατηγορία φετος. Είναι λογικό το επίπεδο να μην είναι τόσο ανταγωνιστικό σε μια αναγνωριστική χρόνια, κάθε ομάδα είναι διαφορετική έχει την δικης της δυναμική και κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

56437493_10215919723410546_7465225202847186944_n.jpg

-Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωνοιο;

Σε κάποια τόσο μεγάλα θέματα υγείας ισως το ποδόσφαιρο να μην έχει καμία αξία. Το μόνο μήνυμα που θα ήθελα δώσω είναι να ακολουθούμε πιστα τις οδηγίες των αρχών έτσι ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα.

-Τι κρατάς από τη φετινή σεζον;

Ειναι πολλά πράγματα που θα μπορούσα να κρατήσω σε μια τόσο γεμάτη σεζόν. Αυτα που ξεχωρίζουν είναι η <<διάκριση>> με την ομάδα μου,οι ανθρώπινες σχέσεις και η αντιμετώπιση που είχα από τον πρόεδρο της ομάδας Α.Κουκα,γενικο αρχηγό Γ. Τζανοπουλο και τον προπονητή Β.Τσιωλη γιατί εκτός από τον επαγγελματισμο στην δουλειά τους είναι και εξαιρετικοί άνθρωποι. Φυσικά σε αυτό δεν θα μπορούσα να αφήσω έξω τους συμπαίκτες μου με τους οποίους κάναμε την δίκη μας προσπάθεια καθημερινά.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35