social fb social inst social yt

mylostentes

Κοινή θέση με την Κηφισιά και ο ΓΣ Ηλιούπολης

Κοινή θέση με την Κηφισιά και ο ΓΣ Ηλιούπολης

Μέσω δελτίο τύπου ο ΓΣ Ηλιούπολης αναφέρει ότι τάσσεται υπέρ της επανέναρξης των προπονήσεων και του πρωταθλήματος, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι ζεσταίνει τις μηχανές του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Τις τελευταίες ημέρες οι ελπίδες για την επιβίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου -και όχι μόνο- αναπτερώθηκαν μετά την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την επιστροφή στις προπονήσεις. Μια νότα αισιοδοξίας επανήλθε στα πρόσωπα όλων εκείνων που πρεσβεύουν έναν υγιή αθλητισμό και προσπαθούν μέσα από υπεράνθρωπες προσπάθειας, παρά τις δυσκολίες που βιώνει η κοινωνία μας, να διατηρήσουν όρθια τα σωματεία, λειτουργώντας άκρως επαγγελματικά.  Η απόφαση της ΓΓΑ βρίσκει σύμφωνη την ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης καθώς πιστεύουμε ότι από τον αθλητισμό θα ξεκινήσει η εκκίνηση προκειμένου η κοινωνία μας να επιστρέψει σε μια κανονικότητα, αφήνοντας πίσω τις δύσκολες ημέρες που έχει φέρει στον κόσμο η 'πανδημία" του covid 19.  Γνωρίζουμε ότι κάθε αρχή έχει τις δικιές της δυσκολίες όμως, τη χρονική περίοδο που μιλάμε, είναι προτιμότερο όλοι να δώσουμε το 100% (ακόμη και παραπάνω εάν χρειαστεί) ώστε οι ομάδες να βγουν... από την εντατική και το ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής να σταθεί και πάλι... στα πόδια του.   Μια τόσο μεγάλη αποχή γνωρίζουμε ότι κρύβει παγίδες για όλους, ωστόσο, η "σιγή" και η παύση των δραστηριοτήτων θα οδηγούσε τις ομάδες και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην εξαθλίωση, τους ποδοσφαιριστές σε ψυχολογικό αδιέξοδο ενώ οι σύλλογοι θα είχαν εικόνα διάλυσης μετά από τόσους μήνες απραξίας. Ο Αθλητισμός είναι υγεία και η επιστροφή στις προπονήσεις αποτελεί το πρώτο βήμα ώστε σε ψυχολογικό κομμάτι να επανέλθει ηρεμία σε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Τα στοιχεία εκείνα που προσφέρει ο αθλητισμός θα πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας μακριά από μικροσυμφέροντα "προσώπων' που νοιάζονται περισσότερο για τις... θέσεις που κατέχουν και όχι για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.   Ασφαλώς δεν παραγνωρίζουμε ότι τα προβλήματα ειδικά το πρώτο διάστημα θα είναι αρκετά για τις ομάδες, ωστόσο, στην επιλογή "μάχη" ή "εξαθλίωση-εξαφάνιση των ερασιτεχνικών ομάδων" η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Η ομάδα μας θα είχε την ίδια θέση ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα είχε σημειώσει στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, καθώς, όπως τονίσαμε η αρχή στον αθλητισμό θα αποτελέσει οδηγό όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά για ολόκληρη την κοινωνία προκειμένου να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, σταδιακά και τηρώντας τα πρωτόκολλα υγιεινής που έχουν θεσπίσει οι αρμόδιοι επιστήμονες.  Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να στηρίξουμε αυτή την απόφαση, πρώτα για το καλό του αθλητισμού και εν συνεχεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Η ευχή μας είναι λοιπόν μια: Καλή επιστροφή και με την πάροδο του χρόνου να βλέπουμε κόσμο στα γήπεδα.

Υ.Γ. Συντασσόμαστε με την ανακοίνωση του φίλου σωματείου της Κηφισιάς και θεωρούμε ότι έτσι πρέπει να κινούνται οι υγιείς σκεπτόμενες ομάδες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35