social fb social inst social yt

mylostentes

Θέμα soccerlive: «Deja vu» Περικλή Παπαπαναγή με τον Χαραυγιακό

Θέμα soccerlive: «Deja vu» Περικλή Παπαπαναγή με τον Χαραυγιακό

Μια ευχάριστη έκπληξη σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στους ανθρώπους του Χαραυγιακού στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά την πολύμηνη αποχή.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο Ηλιούπολης Α' όπου πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα της ομάδας, βρέθηκε η αποστολή του ΟΦΗ όπου ολοκλήρωνε την προετοιμασία για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στον Χαραυγιακό περίμεναν να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των Κρητικών ωστόσο κατά την έξοδο των ασπρόμαυρων ένας παλιός γνώριμος... έπεσε μπροστά στους ανθρώπους των "νερατζούρι".

Ήταν ο Περικλής Παπαπαναγής που αποτελεί μέλος στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Μιλάμε ασφαλώς για μια παλιά δόξα του Χαραυγιακού, ο οποίος τη δεκαετία του 80' αποτελούσε μέλος της Χρυσής γενιάς του ιστορικού συλλόγου. 

Έχοντας μάλιστα συνεργαστεί με τον νυν πρόεδρο του Χαραυγιακού, Μανώλη Φύτρο και με τον προπονητή της ομάδας, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη (ήταν συμπαίκτες), οι τρεις τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα.

Αφού ενημερώθηκε για την εξέλιξη της ομάδας εξέφρασε την ικανοποίηση του και ευχήθηκε το καλύτερο στο σύλλογο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χαραυγιακός έδωσε τη δυνατότητα στον κ. Παπαπαναγή με τις εμφανίσεις του να κάνει το βήμα παραπάνω αφού μεταγράφηκε στη συνέχεια στον Ηρακλή. 

***Στη φώτο αριστερά προς τα δεξία βλέπετε τον προπονητή του Χαραυγιακού, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, τον πρόεδρο, Μανώλη Φύτρο (στη μέση) και τον Περικλή Παπαπαναγή (δεξιά). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35