social fb social inst social yt

mylostentes

Μαρκό: Επιστολή στο Δήμαρχο για επιχορήγηση και γήπεδο

Μαρκό: Επιστολή στο Δήμαρχο για επιχορήγηση και γήπεδο

Μέσω επιστολής που απέστειλε η Μαρκό στο δήμαρχο της περιοχής, εξέφρασε τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει λάβει ακόμη, οπως θα έπρεπε την επιχορήγηση, ενώ γίνεται λόγος για ελλείψεις που υπάρχουν στο γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα.

Αναλυτικά

Αξιότιμε Δήμαρχε
Σε λίγες ημέρες εκπνέει το 2019 και με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορά τα θέματα που απασχολούν τον Γ.Σ ΜΑΡΚΟ και ζητούν από εσάς άμεση λύση.
Οι επιστολές της 29ης Οκτώβριου 2019 με θέμα ελλείψεις Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου αλλά και της 4ης Δεκέμβριου 2019 με θέμα επιχορήγηση Σωματίου 2019 δεν έχουν λάβει απάντηση και το σημαντικότερο είναι ότι παραμένουν χωρίς λύση!!!
Θα σταθούμε ιδιαίτερα στο θέμα της επιχορήγησης του έτους 2019 προς κάλυψη μέρους των λειτουργικών αναγκών για το οποίο ο Δήμος Μαρκοπούλου έχει πρωτίστως την ηθική υποχρέωση απέναντι στο σωματείο Γ.Σ ΜΑΡΚΟ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής με μεγάλη επιτυχία (βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας)αλλά και προς τους αξιόλογους νέους αθλητές των ακαδημιών μας.οι οποίοι πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα υποδομών.
Η υποβολή των οικονομικών στοιχείων έγινε εμπρόθεσμα όπως εμπρόθεσμα έγινε και η τροποποίηση των στοιχείων αυτών κατόπιν υποδείξεως ,,καθώς και η αιτιολογική έκθεση του λογιστή του Σωματείου μας προκειμένου ο Δήμος να εγκρίνει και να διαθέσει το ποσό της επιχορήγησης ύψους 13.000 ευρώ.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η πιθανή μη καταβολή του ποσού αυτού θέτει θέμα βιωσιμότητας των ακαδημιών μας!!!
Κατανοούμε πλήρως το σύντομο χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων σας όμως θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι ανάγκες και τα προβλήματα τρέχουν με γρήγορο ρυθμό και ζητούν άμεσες λύσεις.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε Καλές Γιορτές σε εσάς προσωπικά αλλά και σε όλο το Δήμο.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ Γ.Σ ΜΑΡΚΟ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35