social fb social inst social yt

mylostentes

Επιβεβαίωση με Δρόση στον Παλληνιακό

Επιβεβαίωση με Δρόση στον Παλληνιακό

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Κώστα Δρόση να αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Παλληνιακού.

Λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη μας, η ομάδα της Ανατολικής Αττικής ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού άσου που άνηκε στην Κηφισιά.

Το δελτίο τύπου

Την πρώτη της κίνηση στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι ολοκλήρωσε πριν λίγο η ομάδα μας που προχώρησε στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Δρόση. Ο 20χρονος άσος, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κηφισιά, έδωσε σήμερα τα χέρια με τη διοίκηση του Παλληνιακού και στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο που τον προσέγγισε η ομάδα!

Ο Δρόσης αγωνίζεται ως σέντερ φορ και εξτρέμ, ενώ έχει αγωνιστεί σε Αγία Παρασκευή, Φωστήρα και Κηφισιά. Στην Κηφισιά ήταν πέρυσι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 12 γκολ και βοήθησε την ομάδα του να πάρει την άνοδο, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 10 ματς της Γ’ Εθνικής και σκόραρε μία φορά.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Δρόσης σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παλληνιακό. Έπαιξε ρόλο η προσέγγιση του Θανάση Λάμπρου και του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στη συνάντηση που είχαμε. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Παλληνιακό και να βοηθηθώ από την ομάδα».

Κωνσταντίνε σε καλωσορίζουμε στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν!»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35