social fb social inst social yt

mylostentes

Φωνές ο Παλληνιακός μετά το 3-0 του Παναρκαδικού

Φωνές ο Παλληνιακός μετά το 3-0 του Παναρκαδικού

 Νέα ήττα με 3-0 γνώρισε ο Παλληνιακός στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό, αλλά οι κιτρινόμαυροι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Στην ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη δεν επετράπη ουσιαστικά να μπει ποτέ στο ματς, ενώ οι δύο αποβολές κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα για τη συνέχεια!

Μετά από ένα άσφαιρο πρώτο μέρος ο Παναρκαδικός πήρε κεφάλι στο σκορ στο 51’ μετά από φάση διαρκείας. Ο Γιουκούδης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, ο Γαβαλάς απέκρουσε και ο Κολοτούρος προσπάθησε να απομακρύνει, ο Γαβαλάς έγινε ξανά κάτοχος, έβγαλε τη σέντρα και ο Διαμάντόπουλος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον Παλληνιακό στο 65’ όταν ο Τζέκος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήγε πρόωρα στα αποδυτήρια!

Οι κιτρινόμαυροι άγγιξαν την ισοφάριση στο 80 σε μια ευκαιρία που κανείς δεν πίστεψε ότι χάθηκε! Αρχικά σούταρε ο Κολοτούρος με τους γηπεδούχους να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή, ακολούθησε σουτ του Μαντζώρου όπου και πάλι πάνω στη γραμμή απομάκρυναν οι αμυνόμενοι, ενώ στη συνέχεια σουτ του Κοβάνη σταμάτησε στο δοκάρι! Στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Μαντζώρο, ο οποίος σούταρε άουτ!

Μετά από δύο λεπτά οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Διαμαντόπουλου μετά από σουτ του Γιουκούδη στο δοκάρι! Στο 89’ βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Τσιώλη, ο οποίος έφυγε από καθαρή θέση οφσάιντ. Ο Παλληνιακός ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες αφού αποβλήθηκε στο 93’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δημογιάννης.

Διαιτήτευσαν οι Λιάρος, Σόβολος, Ισακοβίδης (Λακωνίας).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Θ. Στάικος): Ζαχαρής, Γκατιάγκα, Στασινόπουλος (90’ Κοπρένκα), Μπινιώρης, Αντωνόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν., Στρέμπας, Τρέσα, Τσιώλης, Γιουκούδης (85’ Νάνος), Διαμαντόπουλος.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μ. Χατζηαλέξης): Γαβαλάς, Τζέκος, Παρασκευόπουλος (62’ Δρόσης), Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Μαντζώρος, Δημογιάννης, Τρυφιάτης, Κυριόπουλος (62’ Σπίνος), Κοβάνης, Δημητρακόπουλος.

Πηγή: irafina.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35