social fb social inst social yt

mylostentes

Πλαβούκος: Ο Αήττητος είναι ομάδα πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα

Πλαβούκος: Ο Αήττητος είναι ομάδα πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα

Από τη στιγμή που μετακινήθηκε στον Αήττητο Σπάτων έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Ανατολικής Αττικής στην πορεία της στον 6ο όμιλο.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πλαβούκο που δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.

Αυτό βέβαια είναι λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μετράει περισσότερες από 120 συμμετοχές και 20 γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο με τα χρώματα των Βέροιας, Ζάκυνθου, Πανελευσινιακού, Αχαρναϊκού και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Πλαβούκο που εξήγησε τους λόγους που επέλεξε την ομάδα από τα Σπάτα, το επίπεδο του 6ου ομίλου και τις φιλοδοξίες του.

Αναλυτικά

-Ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξες τον Αήττητο Σπατων τον Ιανουαριο;

Ο λόγος που επέλεξα τον Ιανουάριο να μετακινηθώ στον Αήττητο ηταν η προσέγγιση που μου έκανε η διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος ο κύριος Κουκας μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κύριο Τζανοπουλο που χειρίστηκαν προσωπικά τη μεταγραφή μου και έκαναν τα πάντα ώστε να έρθω στην ομάδα. Παράλληλα έπαιξε ρόλο ότι ο Αήττητος είναι απ τις ελάχιστες ομάδες αυτή τη στιγμή που σου προσφέρει ένα υγιές περιβάλλον σε όλους τους τομείς ωστε να δουλέψεις όπως πρέπει.

-Πως κρίνεις το επίπεδο και την οργάνωση της ομάδας;

Η ομάδα έχει έναν πρόεδρο ο οποίος είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μας παρέχει τις ιδανικοτερες συνθήκες όπως είπα και πριν. Διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή, νέο και φιλόδοξο και έχει ένα ροστερ νεανικό με πλούσιο ταλεντο.

-Θα μπορούσε ο αήττητος να βρίσκεται πιο ψηλά στην κατάταξη;

Σίγουρα και αυτό θα επιδιώξουμε στα εναπομειναντα 3 ματς να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

-Τι είναι αυτό που έχεις ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα;

Είναι ένα πρωτάθλημα που λίγο πολύ όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο που είνα η παραμονή στην Κατηγορία εκτός απ την Ρόδο που είναι ένα επίπεδο πιο πάνω και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

Να επιστρέψω εκεί όπου ήμουν όλα τα προηγούμενα χρόνια, στις επαγγελματικές κατηγορίες.

-Η νέα σεζόν θα σε βρει στον Αήττητο;

Να τελειώσουμε τη σεζόν με το καλό και θα δούμε.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35