social fb social inst social yt

mylostentes

Σπουδαία ματς στον 6ο όμιλο

Σπουδαία ματς στον 6ο όμιλο

Η 8η αγωνιστική ήταν άκρως ενδιαφέρουσα στον 6ο όμιλο και κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα Σάββατο 16 Νοεμβρίου στα ματς της 9ης αγωνιστικής.

Το σπουδαίο ματς θα γίνει ανάμεσα στην Θύελλα Ραφήνας με την Μαρκό, με τις δυο ομάδες να κοντρόνται με στόχο το τρίποντο προερχόμενες από μεγάλες νίκες κόντρα σε Αχαρναϊκό και Παλληνιακό αντίστοιχα. Η Μαρκό θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις ενώ η Θύελλα για να αποδείξει ότι και εντός έδρας έχει τον τρόπο να κερδίζει. ΑΟ Υπάτου και Αήττητος Σπάτων αναμετρούνται στο γήπεδο της Θήβας, με την ομάδα της Βοιωτίας να προέρχεται από τις δυο ισοπαλίες κόντρα σε Κιθαιρώνα και Παναρκαδικό και τον σύλλογο της Ανατολικής Αττικής από την ισοπαλία στην έδρα του Παλληνιακού και τη νίκη επί της AEK Τρίπολης.

Η Κόρινθος 2006 θα προσπαθήσει να επανέλθει στις επιτυχίες στο ματς με τον Αχαρναϊκό μετά την ήττα από την Αρτάκη, ενώ ο Παλληνιακός υποδέχεται την ουραγό ΑΕΚ Τρίπολης και θέλει να φτάσει στην 2η νικη του για να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση.

Μεγάλο ενδιαφέρον το ματς της Ρόδου, εκεί που η ομώνυμη ομάδα θέλει να βγάλει αντίδραση στο ματς με τον ΑΟΝ Αρτάκη, στο πρώτο παιχνίδι του κ. Βελιτζέλου στον πάγκο της ομάδας, μετά την ήττα από τον Αιολικό που είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Νίκου Κουρμπανά.

Το τελευταίο μέρος της 9ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Κυριακής στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό να υποδέχεται τον Αιολικό.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του 6ου ομίλου

75073708_2872827409417237_3667897780111671296_o.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35