social fb social inst social yt

mylostentes

Ανάσανε ο Παλληνιακός, 2-0 την ΑΕΚ Τρίπολης

Ανάσανε ο Παλληνιακός, 2-0 την ΑΕΚ Τρίπολης

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Παλληνιακός που επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ Τρίπολης.

Το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έφτασε δίακαι στη νίκη. Μόλις στο 4ο λεπτό μετά από σέντρα του Βλάχου και κεφαλιά πάσα του Τρυφιάτη ο Δημογιάννης με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας! Ο Παλληνιακός συνέχισε να πιέζει για να καθαρίσει το ματς, αλλά δεν βρήκε το γκολ που έψαχνε άμεσα. Απ’ την άλλη ο αντίπαλος δημιούργησε κάποιους κινδύνους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικώς η ομάδα μας κατάφερε να καθαρίσει το ματς στο 64’. Σκόρερ ήταν ο Αγγελίνας με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ! Διαιτήτευσαν οι Χρόνης, Μανουράς (ΕΠΣΔΑ), Στεφάνου (Χίου).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μ. Χατζηαλέξης): Τσάκαλος, Καμβύσης, Βλάχος, Γκαμάλ, Μαντζώρος, Δημογιάννης, Σπίνος (61’ Κασάπης), Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος (77’ Πλατέλας), Κοβάνης (89’ Κάραβος), Τρυφιάτης (61’ Αγγελίνας).

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γ. Χαρίτος): Γεωργακόπουλος, Τσαλγιτζόπουλος, Γκανάρας (76' Τσαλγιτζόπουλος Γ., Κακιώνης, Καϊάφας, Κοντογιαννόπουλος, Βόρφι (46' Καττής), Αρδάμης, Ανδριανός, Κοκονόζι, Μπούσγας (66' Λαφογιάννης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35